1k-2k kablosuz mouse önerisi

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
arkadaşlar mouse arıyorum pilli olmasın kablosuz uzun sürece kullanabileceğim bir mouse lazım. oyun oynayacağım çoğunlukla.

A9 Plus 800mah bataryaya sahip, Normal kullanımda 2 hafta şarja takmazsınız öyle diyim, İyzico + kod ile zaten cok uyguna geliyor
hocam iyzico falan yok bende pek anlamam o şeylerden nasıl yapılıyor güvenilir mi??

hocam iyzico falan yok bende pek anlamam o şeylerden nasıl yapılıyor güvenilir mi??
telefona iyzico yükle
kayıt ol
ana sayfada önüne çıkan ilk alışverişe özel kampanyaya katıla bas
wraithe gel
ödeme kısmına gel
İndirim kodu kısmına Conlife yaz
ödemeye geç
kayıt olduğun cep telefon numaranı gir
satın al
iyzico cüzdanına 500 lira gelicek

İyzico, Akbankın bir uygulaması yani güvenilir. Takıldığınız bir yer olursa mutlaka söyleyin.
Not: Son gün bugün

telefona iyzico yükle
kayıt ol
ana sayfada önüne çıkan ilk alışverişe özel kampanyaya katıla bas
wraithe gel
ödeme kısmına gel
İndirim kodu kısmına Conlife yaz
ödemeye geç
kayıt olduğun cep telefon numaranı gir
satın al
iyzico cüzdanına 500 lira gelicek

İyzico, Akbankın bir uygulaması yani güvenilir. Takıldığınız bir yer olursa mutlaka söyleyin.
Not: Son gün bugün
anladım son gün bugünse alamam herhalde yaş 18 den küçük olduğundan banka hesabı yok paparada kullanıma kapalı. zaten önceki mouseu iade ettiğimden alamıyorum şuan sizce 1749tl fiyatıyla yine alınır mı?? HiSilicon BS20 MCU ve PAW3950 Ultra Sensör beni yarı yolda bırakırmı? önceki mouse steelseries prime mini wl nedenini bilmediğim bir şekilde çok takılıyorda kıracaktım en sonunda. pardon ultrada nordic varmış. HiSilicon BS20 MCU içeriyor plus modeli iyi mi??

anladım son gün bugünse alamam herhalde yaş 18 den küçük olduğundan banka hesabı yok paparada kullanıma kapalı. zaten önceki mouseu iade ettiğimden alamıyorum şuan sizce 1749tl fiyatıyla yine alınır mı?? Nordic 52840 MCU ve PAW3950 Ultra Sensör beni yarı yolda bırakırmı? önceki mouse steelseries prime mini wl nedenini bilmediğim bir şekilde çok takılıyorda kıracaktım en sonunda.
Hayır hocam sizi uzun kullanımda yormaz yarı yoldada bırakmaz, İndirime katılamıyorsanız ödeme kısmında Conlife kodunu kullanabilirsiniz sadece bilginiz olsun

e
Hayır hocam sizi uzun kullanımda yormaz yarı yoldada bırakmaz, İndirime katılamıyorsanız ödeme kısmında Conlife kodunu kullanabilirsiniz sadece bilginiz olsun
anladım teşekkür ederim yardımınız için sanırım bunu alacağım iadem gelince. hayırlı geceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1751150177890.webp

hocam böyle bişey yazıyor bu nedir? yazılımsal bir sorun anladığım kadarıyla dimi?

e

anladım teşekkür ederim yardımınız için sanırım bunu alacağım iadem gelince. hayırlı geceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
hocam böyle bişey yazıyor bu nedir? yazılımsal bir sorun anladığım kadarıyla dimi?
hocam bu ilk satışa sunulduğu zaman böyle sıkıntı çıkmıştı bende yaşadım aynısını ama dedikleri gibi yapınca bir sıkıntı yaşanmadı şimdi hepsi çözüldü diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri