Vxe r1 Se+ seni memnun edecektirBütçe 1 k mouse padim steel series ondan rival 3 iyi olur gibime geliyor. Sizce 1k bütçeyle en mantıklı hangi mouse alınmalı?
R1 se değilde r1 alınmalı r1 se 3395 se kullanıyor r1 ise 3395 kullanıyorVxe r1 Se+ seni memnun edecektir
Bütçe 1.500 a çıkıyor hocam uygun tutulsun dıe dedim tabi r1 alması daha iyi olacaktır sensör farkı var ama se+ da batarya 2 kat daha iyi ona alan kişiye kalmışR1 se değilde r1 alınmalı r1 se 3395 se kullanıyor r1 ise 3395 kullanıyor
1700 e çıkıyor muş r1 deBütçe 1.500 a çıkıyor hocam uygun tutulsun dıe dedim tabi r1 alması daha iyi olacaktır sensör farkı var ama se+ da batarya 2 kat daha iyi ona alan kişiye kalmış
Ozaman furylevel z1 alsın kutu içerigi daha iyiBütçe 1.500 a çıkıyor hocam uygun tutulsun dıe dedim tabi r1 alması daha iyi olacaktır sensör farkı var ama se+ da batarya 2 kat daha iyi ona alan kişiye kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
1700 e çıkıyor muş r1 de
throne reflex 3395 1200 gibi bi fiyata geliyor hepsiburada da şuan fury mi throne mu sizceOzaman furylevel z1 alsın kutu içerigi daha iyi
Ben şahsen r1 Se+ alırdımOzaman furylevel z1 alsın kutu içerigi daha iyi
Hepsi aynı mal Çin de üretiliyor üstüne marka basılıp satılıyorthrone reflex 3395 1200 gibi bi fiyata geliyor hepsiburada da şuan fury mi throne mu sizce
Sensör olarak daha iyi z1 3395 se nin sunduğu özellikler daha kötüBen şahsen r1 Se+ alırdım
Bende VXE r1 pro Max var
Şuana kadar sorun yaşamadım
Sensör den kaybedebilir belki ama kaliteli ürün dür
throne a oled ekran takmışlar bide ekstraHepsi aynı mal Çin de üretiliyor üstüne marka basılıp satılıyor
Güzel duruyor bir sorunu vardı pil sallanıyordu o vardı hatırladığım kadarıyla yoksa alınabilir z1 den daha ucuzthrone a oled ekran takmışlar bide ekstra