HmzaY
80+ Gold
Dahası
Selam brom, kulaklığı araştırdım ama hem katlanmıyor hem de dışarı çok ses veriyormuş.
Ses kaliteside kötü. Mobile gaming için yapmışlar, şarkı dinlenmezSelam brom, kulaklığı araştırdım ama hem katlanmıyor hem de dışarı çok ses veriyormuş.
Hadi spordayken neyse de kütüphane ve dershanenin ders çalışma odasında ders çalışırken dışarı çok ses vermesi büyük sıkıntı, bir de yanımda taşırken kırılması kolay olabilir katlanmadığından.
Başka alternatifler var mı?
Ben olsam AnkerQ30 alırdım bütçe çıkıpSelam brom, kulaklığı araştırdım ama hem katlanmıyor hem de dışarı çok ses veriyormuş.
Hadi spordayken neyse de kütüphane ve dershanenin ders çalışma odasında ders çalışırken dışarı çok ses vermesi büyük sıkıntı, bir de yanımda taşırken kırılması kolay olabilir katlanmadığından.
Başka alternatifler var mı?
Anker Q30 un anc kalitesi ve ses kalitesi Bose ile yarışıyor.Hocam ankerq30 mu skullcandy hesh evo mu?
Sanirim tekrardan konu acicam, butce arttirip
Bi incelemelerine bakayım hocam, geri dönüş yaparım teşekkürler öneriniz içinAnker Q30 un anc kalitesi ve ses kalitesi Bose ile yarışıyor.
Hocam anker q30 u aldim, 1 saat once elime ulasti.Anker Q30 un anc kalitesi ve ses kalitesi Bose ile yarışıyor.
sporda fena terletirHocam anker q30 u aldim, 1 saat once elime ulasti.
Gurultu engelleme ve transparan modu gercekten cok iyiymis, ses kalitesi de equalizer ayari ile mis gibi oluyor, bas ayari yapinca da guzel bas veriyor kotu degil begendim. Tavsiyeniz icin tesekkurlerr
sporda fena terletir
Hah onu sormayi unutmusum, toza suya dayanikli degil diyor sporda bozulmasin bu kulaklik? Terlemeden falanAnker Q30 un anc kalitesi ve ses kalitesi Bose ile yarışıyor.
deri bir de bence çok spora uygun bir kulaklık değilHah onu sormayi unutmusum, toza suya dayanikli degil diyor sporda bozulmasin bu kulaklik? Terlemeden falan
deri bir de bence çok spora uygun bir kulaklık değil