Öneri 1k hotswap %75 klavye onerisi

Reaksiyon skoru
66
Bütçe
1500
Evet konu gayet açık 1.5k civarına sıfır ya da ikinci el fark etmez %75 boyutunda hotswap bir klavye istiyorum mümkün olursa kablosuz olsun bu fiyata kablosuz olmaz diyorsanız ikinci el de olabilir o türlü de olmaz diyorsanız kablolu olabilir fark etmez ama tercihim kablosuz

Evet konu gayet açık 1.5k civarına sıfır ya da ikinci el fark etmez %75 boyutunda hotswap bir klavye istiyorum mümkün olursa kablosuz olsun bu fiyata kablosuz olmaz diyorsanız ikinci el de olabilir o türlü de olmaz diyorsanız kablolu olabilir fark etmez ama tercihim kablosuz
hocam o fiyata kablosuz zor redragon k617 öneriyorum yani ateş ve su oynamayacaksanız %75 e gerek yok ama siz illa olacak diyorsanız https://www.akakce.com/klavye/en-uc...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCw9pg2l0k1n0NrOJ2XzQQGAK

Son düzenleme:
iyzico %25(500tl) ve parolapara 400tl cashback var

Marka galiba yeni geldi (akko olanı demiyorum) çünkü ilk kez duyuyorum
Attığım linkteki Machenike modelinin ürün açıklamasında 'gasket' olduğu yazıyor. Ancak YouTube'dan izlediğim kadarıyla kablolu versiyonunda gasket olmayabilir. Distribütörüne sordum bakalım neyin nesiymiş

hocam o fiyata kablosuz zor redragon k617 öneriyorum yani ateş ve su oynamayacaksanız %75 e gerek yok ama siz illa olacak diyorsanız https://www.akakce.com/klavye/en-uc...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCw9pg2l0k1n0NrOJ2XzQQGAK
Hocam redragon k552 kumara nasil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada beyler madem bu kadar yukselttiniz çıtayı ben de son olarak diyorum ki madlions 68he alınır mı ya da benzeri olarak en ucuz manyetik switchlerden ne önerirsiniz ve de %75 manyetik switch bulur muyum bu paraya

Hocam redragon k552 kumara nasil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada beyler madem bu kadar yukselttiniz çıtayı ben de son olarak diyorum ki madlions 68he alınır mı ya da benzeri olarak en ucuz manyetik switchlerden ne önerirsiniz ve de %75 manyetik switch bulur muyum bu paraya
Hocam madlions 68he alınır çok güzel klavye pişman olmazsınız

dynatab 75x e yapışın 1300tlye öyle bir klavye TR de bulunmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,948
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri