❌İndirim Bitti! 1kg Nutella Fındık Kreması Hepsiburada 135,90 ₺

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,850
Link
1700831711255.png

1700831734196.png

1700831756096.png

Nays İle 115 TL .

Sırf marka diye Nutella almam açıkçası, fındık oranı belli, kalitesi belli. Yerli çok daha kaliteli ürünler var bu fiyatlara.

Sırf marka diye Nutella almam açıkçası, fındık oranı belli, kalitesi belli. Yerli çok daha kaliteli ürünler var bu fiyatlara.
hocam bizim evde çikolata çok tüketiliyor çok pahalı olmayan marka önerebilir misiniz ? (bu konudaki fiyatlar gibi)

hocam bizim evde çikolata çok tüketiliyor çok pahalı olmayan marka önerebilir misiniz ? (bu konudaki fiyatlar gibi)
Damak zevki kişiden kişiye değişir ama ucuz istiyorsan Bim'in cam kavanozdaki versiyonu gayet güzel bence.

Valla benim bebe için farklı markaları denedim ama Nutella dışındakileri pek sevmedi. Yoksa palm yağı, düşük fındık oranı vs gibi ben de diğer markaları tercih edebilirdim.

Valla benim bebe için farklı markaları denedim ama Nutella dışındakileri pek sevmedi. Yoksa palm yağı, düşük fındık oranı vs gibi ben de diğer markaları tercih edebilirdim.
Alışkanlık işi. Nutella çok baskın bir tada sahip çok şekerli ve ağır geliyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,160
Üyeler
174,830
Son üye
sersebil
Geri