Neler Yeni

1m bütçe aile arabası önerisi

ebu2332

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ebubekir CAN
Merhaba, aktif olarak Courier 2017 kullanıyoruz. Yeni yıl gelmeden araba yenileme düşüncesi içindeyiz iyi bir fiyat denk gelirse. Elimizdekini satıp üstüne biraz daha ekleyip birşeyler yapmak istiyoruz yani 1.000.000-1.050.000 gibi bir bütçe olacaktır. Aracin büyük olması iyi oluyor genellikle memlekete giderken arkaya 2-3 valiz 4-5 çanta falan oluyor.
2.el değilde sıfır düşünüyoruz. 2023 Courier ve Caddy var gibi şuan baktıklarımda.
Ya aslında cherry omoda ya da bakabilirsiniz Türkler tarafından çok kullanılmayan bir araba markası olsada son zamanlarda çok yükseldi ve omada çok güzel bir araç bakmanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun dışında SUV olarak Nissan Qashqai 2018 1.2 sağlamdır.

https://shbd.io/s/zvFtExPx

Şu iki ilana bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ya aslında cherry omoda ya da bakabilirsiniz Türkler tarafından çok kullanılmayan bir araba markası olsada son zamanlarda çok yükseldi ve omada çok güzel bir araç bakmanızı öneririm.

Onun dışında SUV olarak Nissan Qashqai 2018 1.2 sağlamdır.

https://shbd.io/s/zvFtExPx

Şu iki ilana bakabilirsiniz.
Reis 2.el düşünmüyorum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
dacia duster+lpg benzinli seçerseniz 1.0/1,3 leri 1.5 olan bütçeyi aşıyor 2023 2. elde satanlarda 1,5 (aksesuarlı) 1.1m fln oluyor daha ucuzları yani kısaca teneke jant ve dokunmatik ekran olmuyor yan basamak fln bayide 1.5 bulmak zor ama 1.0 899k dan başlıyor 1.3 olanı 1.080 k flndı 1.5 1.118k ama zor yani dizelin olduğu son versiyon ve çok hızlı satıldığı için piyasası karışık
ama tavsiyem caddy alman konfor için ama prim yapmasını ve hızlı satmasını (diğerlerine göre) 1.5bluedci duster ara aksesuarlı

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ticaride sorun olmaz diye düşünürsek benim yöneleceğim 2 araç olur.
Berlingo 1.5 BlueHDİ feel bold veya shine paket. Eat8 ile o motor kombinasyonu asla üzmez. Lakin arka koltuklar epey dik uzun yolda ağrıtır rahatsız edici olur.
Aynı araçtan 4 farklı marka model olmasına rağmen neden bu dersen berlingonun tasarımını hepsinden üstün tutuyorum. Ekstra olarak rifterdan doblodan daha uygun.
İkinci tercihim caddy olurdu.
2.0 TDİ life manuel alırdım. Bütçe de çıkarsa otomatiğe yönelirdim. Buna bir de bayi yazılımı he gidişi hem duruşu on numara olur.

İkinci açıklamam. Ya suv al ya da yüksek model geniş otomobil bak. Bu bütçede de ikinci el araçlar var sen istemiyorsun. Dolusu boşu düşünmüyorum direkt olarak egea alma

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
Eğer günlük kullanım ağırlıklı olarak kullanıyorsanız kesinlikle rifter bakın derim özellikli güzel araç.

Ekler

• 1703097263019.png
    1703097263019.png
    42.4 KB · Hit: 39

profestur

80+
hocam merhaba yeni rifterlara bakabilirsiniz hem dolu hem konforlu hem dolu geniş bir araba bayi indirimleriyle birlikte eat8 şanzımanlı olanı bulabilirsiniz o fiyatlara tavsiye ederim 7 ay kullandım. merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eğer günlük kullanım ağırlıklı olarak kullanıyorsanız kesinlikle rifter bakın derim özellikli güzel araç.
1703097456922.png

Shine bold ile gt donanım aynı sanırım. Fiyat farkından berlingo attım. Ön yüzü hariç aynı araç zaten

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynen donanım seviyeleri aynı, caddy ve ford alınmaktansa bu araç daha iyi olur.
Ford caddyden pahalı onu çözebilmiş değilim. Hadi hacim kısmında kazanırsın performansta da kazanırsın ama önerdiğin araçtaki donanımları bulamazsın. Hele ki o şanzımanı ve yakıt değerleri süper

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
Kendilerini binici sınıfı kategorisine daha koyamadılar. Stellantis grubu yavaş yavaş burdaki kitleyi kendine çekmeyi başarıyor yaptğı değişikliklerle. Örnek caddy de arka cam açılmıyor:)

Top Bottom