ultrAslan 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 967 14 Nisan 2020 #15 PusHRainS yazmış: iki tane monitör arasında kaldım ikiside 144 hz 1 ms csgo pubg tarzı oyunlar oynuyorum ama filmde izliyorum fps oyunculaı için genellikle tn panel önerirler ms farkı yüzünden bunların ikiside 1 ms sizce hangisini seçmeliyim Devamı için tıklayın... asus Vg24Vq modeline bak va panel her anlamda seni memnun eder oyun film.
PusHRainS yazmış: iki tane monitör arasında kaldım ikiside 144 hz 1 ms csgo pubg tarzı oyunlar oynuyorum ama filmde izliyorum fps oyunculaı için genellikle tn panel önerirler ms farkı yüzünden bunların ikiside 1 ms sizce hangisini seçmeliyim Devamı için tıklayın... asus Vg24Vq modeline bak va panel her anlamda seni memnun eder oyun film.
Egolu doktor ? 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,051 Dahası Reaksiyon skoru 560 İsim Harunckr 14 Nisan 2020 #16 Al ips geç yav. Herkes e sporcu oldu mübarek. Görüntü kalitesine bak kardeşim. Güzel görüntüye bak. İps candır
Al ips geç yav. Herkes e sporcu oldu mübarek. Görüntü kalitesine bak kardeşim. Güzel görüntüye bak. İps candır