600 tl üstüne 60 tl kupon yap, birde naysla filan alırsın daha da ucuza gelir.merhaba laptopumda 1tb samsung m2 ssd var ama yetmiyor ek olarak 1tb hdd eklemeyi düşünüyorum önerileriniz nelerdir (2.5inch)
Hdd yerine 500 gb de olsa sata ssd almanızı öneririm.merhaba laptopumda 1tb samsung m2 ssd var ama yetmiyor ek olarak 1tb hdd eklemeyi düşünüyorum önerileriniz nelerdir (2.5inch)
600 TL üstüne 60 TL kupon yap, birde naysla filan alırsın daha da ucuza gelir.
WD WD10SPZX 2.5" 1 TB 5400 RPM 128 MB SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
WD WD10SPZX 2.5www.n11.com942 TL verebiliyorsan 1 tb sata ssd öneririm.Tık Hızı Kupon Kampanyası - n11
Tık Hızı Kupon Kampanyası ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ürünlerin hemen incele.www.n11.com
Geçen patriotun ramini aldım, memnunum, forumlarda araştırın dandik marka değil, açıkçası en kötü 3-4 yıl götürür diye düşünüyorum.bu ssd markasını hiç görmedim kalitelimi bilmiyorum beni kaç yıl götürür
hocam ben kullanıyorum gayet güzel öneririm isterseniz seagate de alabilirsiniz ama wd iyi markadırbu ssd markasını hiç görmedim kalitelimi bilmiyorum beni kaç yıl götürür
yok wd kaliteli biliyorum ssd yi dedim patriot duymadım hiçhocam ben kullanıyorum gayet güzel öneririm isterseniz seagate de alabilirsiniz ama wd iyi markadır
HDD den her türlü iyidir. Kötü marka da değil bu arada.yok wd kaliteli biliyorum ssd yi dedim patriot duymadım hiç
he pardon hocam blue seriside kötü değildir ama 5400rpm olması kötü bence ki alabilirseniz 7200 alın ama oda 1000 kağıtyok wd kaliteli biliyorum ssd yi dedim patriot duymadım hiç