Yardım 1TB Dramlı ssd öneri

Okuma yazması çok düşük değil mi?
Hayır DRAM olmayanlara bakıp az sanmayın bu fiyatlarda olanlar genelde hızı fazla ve DRAM olmuyor G2 ortalama ve üstü hıza sahip olup artı olarak DRAM bulunduruyor bunun üstü 3K'larda KINGSTON KC3000 falan.
Post automatically merged:

Anakartın neydi bu arada?

Son düzenleme:
Hayır DRAM olmayanlara bakıp az sanmayın bu fiyatlarda olanlar genelde hızı fazla ve DRAM olmuyor G2 ortalama ve üstü hıza sahip olup artı olarak DRAM bulunduruyor bunun üstü 3K'larda KINGSTON KC3000 falan.

Hızı ve drami bakımından iyi duruyor dediğiniz model. Almışken tam içim rahat alıp daha da uğraşmak istemiyorum KINGSTON KC3000 in çoğu şeyi iyi midir hocam?

Hızı ve drami bakımından iyi duruyor dediğiniz model. Almışken tam içim rahat alıp daha da uğraşmak istemiyorum KINGSTON KC3000 in çoğu şeyi iyi midir hocam?
Renegade alın Renegade daha iyi KC3000'den sorunu da yok.

Asrock b650m pg lightning

Dram varmı yokmu bilmiyorum ama ben kullanıyorum tavsiye ederim
Bende bunu almak istiyordum fakat dram yok.

Renegade alın Renegade daha iyi KC3000'den sorunu da yok.
Onda dram var mı hocam çünkü her arattığımda fury renegade çıkıyor sanırsam ikisi aynı değil.

Dediğimi satın al. 1 yıldır kullanıyorum.
Hızı konusunda takılma. Dram olduğu için önbelleği dolup hdd hızına düşmüyor sabit hız verdiği için aslında daha iyi sonuç veriyor

Dediğimi satın al. 1 yıldır kullanıyorum.
Hızı konusunda takılma. Dram olduğu için önbelleği dolup hdd hızına düşmüyor sabit hız verdiği için aslında daha iyi sonuç veriyor
Hocam elimdeki paranın tamamını kullanıp en iyisini alayım diye uğraşıyorum yoksa sizin dediğinize bakabilirdim.

Geri