1TB HDD Öneri

İşlemcin çok ısındıktan sonra pek bir şey değiştirmeyebilir isterseniz hdd alabilirsiniz veya başka sorunsuz bir hdd ile denerseniz dropun neden kaynaklandığını bulabilirsiniz. İşlemci sıcaklığından mı yoksa hdd'deki hasarlardan mı

İşlemcin çok ısındıktan sonra pek bir şey değiştirmeyebilir isterseniz HDD alabilirsiniz veya başka sorunsuz bir HDD ile denerseniz dropun neden kaynaklandığını bulabilirsiniz. İşlemci sıcaklığından mı yoksa HDD'deki hasarlardan mı
İşlemcimden kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum çünkü bu programdan işlemciyi zorlasamda zorlamasamda o droplar yaşanıyor
Ben en iyisi bi tane 1tb hdd alıyım tertemiz bi kurulum yapıyım çok teşekkür ediyorum sana baya bi yardımcı oldun
Ufak bir sorum olacak yıllardır pc ile haşır neşirim fakat format atmayı bilmiyorum Ben yeni hdd alınca bunu söküp onu takıcam yani işin özü o hdd yi takınca windows kurulumu yapmak zorunda kalır mıyım
Kalırsamda usb formatı şeklindemi format atıcam ?

İşlemcimden kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum çünkü bu programdan işlemciyi zorlasamda zorlamasamda o droplar yaşanıyor
Ben en iyisi bi tane 1tb HDD alıyım tertemiz bi kurulum yapıyım çok teşekkür ediyorum sana baya bi yardımcı oldun
Ufak bir sorum olacak yıllardır PC ile haşır neşirim fakat format atmayı bilmiyorum Ben yeni HDD alınca bunu söküp onu takıcam yani işin özü o HDD yi takınca windows kurulumu yapmak zorunda kalır mıyım
Kalırsamda usb formatı şeklindemi format atıcam ?
Windowsun kurulu olduğu diski tamamen iptal edersen yeni aldığın bilgisayara windows kurulumu yapmak zorunda kalıcaksın. Ama formattan pek anlamıyorum kusura bakma

Şunu da belirteyim HDD'lerde hile çok dönüyor herkes dikkat etsin güvenilir garantili almaya baksın ikinci eli sıfır diye satıyorlar.
Evet öyle ilanlar gördüm. Bu link güvenilir yorumlardan anlaşılıyor. Dolandırıcı olsalar piyasanın 20 30 lira altına satarlardı en az

Evet öyle ilanlar gördüm. Bu link güvenilir yorumlardan anlaşılıyor. Dolandırıcı olsalar piyasanın 20 30 lira altına satarlardı en az

SSD almaya karar verdim ben ssd alınca hdd dekı kabloları yine ssd ye takıcam dimi

Geri