Neler Yeni

1tb hdd önerileriniz fp.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Wd blue uzun zamandır kullanıyorum. En ufak bir sıkıntım yok.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Dr Luciano
başlıkta yazdıgı gibi fp hdd arıyorum
disk seçmeden önce; neye ihtiyacınız var ve ne için kullanacağınız hakkında bir yazı paylaşmak isterim. bu bilgiler ışığında hangi hdd f/p olur? karar verebilirsiniz. seagate/wd/toshiba vs hepsi kaliteli ürünler fakat hepsi ürün maliyetlerini düşürmek adına çeşitli varyasyona sahip ürünler çıkarmaktadırlar. her markanın iyi/orta/ortalama gibi ürünleri mevcut. bulundukları pazarın ihtiyacına göre ürün pazarlamaktadırlar. kaliteli/ortalama/iş görür gibi. kullanım sıklığı/yoğunluğu ve ortama göre hdd ömrü de değişmektedir.
motorlu bir yapıya sahip olduğunu düşündüğümüzde; bazı hdd lerin sesli çalıştığı doğrudur. Genellikle toshiba ürünlerinin sesli çalıştığını duydum ve okudum ama kullanmadığım için bu konu hakkında yorum yapmam yanlış olur.
Bence linkteki yazıyı okuduktan sonra ve seagate nin ürün tablosuna bakıp daha net karar verebilirsiniz.(Diğer markaların ürün tablosunu bulamadığım için sadece seagate ürün listesini paylaştım)
kolaylıklar dilerim...
Mesaj otomatik birleştirildi:

başlıkta yazdıgı gibi fp hdd arıyorum

Ekler

• Screenshot_403.png
    Screenshot_403.png
    50.4 KB · Hit: 10
Son düzenleme:

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
adam fp hdd aramıs millet 1.5klık diskler öneriyor ona bakılırsa geçen 1700 TL'ye amazonda m2 ssd satıldı 200 daha ekler gider m2 alır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,402
Üyeler
166,370
Son üye
yavox
Top Bottom