selmantoz
80+ Bronze
Dahası
hayırlı olsun.Hemen al sonra öde kampanyası için Hepsiburada'yı tercih edeceğim.
hayırlı olsun.Hemen al sonra öde kampanyası için Hepsiburada'yı tercih edeceğim.
Barracuda iyidir.WD Blue, P300, WD Black alabilirsin. Barracuda alma.
WD Blue, P300 de CMR kayıt yöntemi kullanıyor.CMR kayıt yöntemi kullanması
Anlamıyorum nesi var ki?Seagate almak gibi bir hata yapma sakın. Fiyatlar aynı olsa Toshiba önerirdim.
Çok fazla şikayet var Seagate için. Ben de kullandım, 2 yıl sonra bad sector hatası verdi.Anlamıyorum nesi var ki?
Ben uzun yıllar seagate kullandım ve bir sorun yaratmadı.
2 kere kullandım 2 side 5 yıl dayandı.
Ben WD Blue, P300 kullanmıyor diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum.WD Blue, P300 de CMR kayıt yöntemi kullanıyor.
Bu yorumu neye göre yaptın. SSD Plus ve SU630 da iyi o zaman.Barracuda iyidir.
Kayıt biçimi.CMR nedir?
Fark var.Segate Barracuda, WD Blue, Toshiba arasından en ucuzu hangisiyse onu alabilirsiniz aman aman bir fark yok aralarında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7200prm olacak ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Segate Skyhawk almayın ama güvenlik kamerası HDD'si o özellik bakımından farklı.
Sen hangi anlamda o zaman alınmaz nedenlerini belirtirken CMR kullanıyor diye eksi neden belirtmişsin?Ben WD Blue, P300 kullanmıyor diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
WD blue kullanıyorum tavsiye ederimHızlıca konuya girmek istiyorum.
HDD hakkında pek bilgim yok ama almam lazım.
Pc de 1 tane 240SSD mevcut. Çok oyun oynayan birisiyim ve yeterli olan bilgim ile görselde ki ilk HDD iyi gibi geldi.
Artılarını eksilerini bilmiyorum.
Önerirseniz sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Zamanında kaç yerden araştırmıştım. Sen TR'de en çok satın alınan mal veya eşyaları iyi olarak nitelendirenlerdensin galiba. Sana o zaman bir arkadaşımın yaptığı uzun bir rehber atayım. Ha dersen ki bunlar teoride kötü o zaman neden Barracuda kullananların %50'sinden fazlası ya Bad Sector çıkıyor veya bozuluyor. Daha hemen üstte şikayetçi olan dostum var ha teknoloji işi şans işi en kalitelilerinden bile alsan sıkıntı yaratabilir ama şansı arttırmak yerine neden azaltalım?Sen hangi anlamda o zaman alınmaz nedenlerini belirtirken CMR kullanıyor diye eksi neden belirtmişsin?
Sadece 1 konudan ibaret, yarısı teorik olarak belirtilen özelliklerle gelip Barracuda alınmaz diyemezsin.
Kullanıyorum, kaç tane de sistemimde kullanıyorum. Sorunu yok.
Bu rehberi zaten buraya sokan kullanıcı benimZamanında kaç yerden araştırmıştım. Sen TR'de en çok satın alınan mal veya eşyaları iyi olarak nitelendirenlerdensin galiba. Sana o zaman bir arkadaşımın yaptığı uzun bir rehber atayım. Ha dersen ki bunlar teoride kötü o zaman neden Barracuda kullananların %50'sinden fazlası ya Bad Sector çıkıyor veya bozuluyor.
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net