1Tb HDD vs 240gb SSD

Çınar Yaşar

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,865
Sence hangisini almalıyım, ancak 2-3 ay sonra ikisinden birini daha alabilirim, PUBG, CS-GO, PUBG Mobile, LOL, Apex legend, FORTNİTE, COD gibi oyunlar yükleyeceğim.

Bence her türlü SSD alınmalı zaten 2-3 ay sonra takviye yapacaksınız.

240 GB SSD.HDD çekilmiyor.

Sence hangisini almalıyım, ancak 2-3 ay sonra ikisinden birini daha alabilirim, PUBG, CS-GO, PUBG Mobile, LOL, Apex legend, FORTNİTE, COD gibi oyunlar yükleyeceğim.
SSD. Oyunlardan bir iki tanesine yer kalmayabilir.

SSD hem çok hızlı hemde oyun geçiş menüleri vs acayip hızlanır

Eğer hazır sistem özelleştirmesi yaparak alacaksan hangisi daha ucuzsa onu seç.
Eğer harici olarak alıyorsan ve 2-3 ay sonra da diğerini alacaksan;
Önce SSD satın al, sonra HDD alırsın.
240 GB SSD sana 2-3 ay için sıkıntısız şekilde yetecektir.

Ben olsam 1TB hdd alırdım bu kadar oyun yukleyeceksem ve yok hdd çekilmiyor yok hdd kanser diyenlerin %90ı sector arızalı hdd kullaniyordur onun haricinde temiz bir hdd kanser filan etmez biraz yavaş ama rezalet degil sorun yaratmaz ilerde ssd alabilirsin.

Ben olsam 1TB HDD alırdım bu kadar oyun yukleyeceksem ve yok HDD çekilmiyor yok HDD kanser diyenlerin %90ı sector arızalı HDD kullaniyordur onun haricinde temiz bir HDD kanser filan etmez biraz yavaş ama rezalet degil sorun yaratmaz ilerde SSD alabilirsin.
WD Blue olurmu çok yavaş ve ses çıkartıyor diyorlar fakat 7200rpm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,362
Üyeler
188,408
Son üye
ahmetbey09
Geri