hocam dram önemli drami olmayan ssdlerin ömrü dramlilere göre daha az olur ve stabil hızlarda çalışmaz eskisini çıkarıp takacaksanız kingston kc3000/renegade , samsung 980 , en fp si kioxia g2 1tb.başka ne amaçla kullanılıyorki ssd
anakartımda tek slot var eskisini çıkarıp yenisini takıcam mecbur
çok teşekkürler bu önerdikleriniz anakartımla uyumlu olur değilmi anakartım msi h610 m bomberhocam dram önemli drami olmayan ssdlerin ömrü dramlilere göre daha az olur ve stabil hızlarda çalışmaz eskisini çıkarıp takacaksanız kingston kc3000/renegade , samsung 980 , en fp si kioxia g2 1tb.
gen4 desteği yok açıkçası o yüzden fazla okuma yazma değerlerine sahip bir ssd almanıza gerek yokk 4000/3000 tarzı ssdler yeterli olur.çok teşekkürler bu önerdikleriniz anakartımla uyumlu olur değilmi anakartım msi h610 m bomber
anladim hocam onerdiklerinizi degerlendireyim suan kullandigkm 1700/1600 galiba 4000/3000 hizlarina ciktigimda cok fark eder mi??gen4 desteği yok açıkçası o yüzden fazla okuma yazma değerlerine sahip bir ssd almanıza gerek yokk 4000/3000 tarzı ssdler yeterli olur.
oyunlarda çok fark etmez fakat dosya aktarırken pc açılırken vb daha hızlı olduğunu farkedeceksindir.anladim hocam onerdiklerinizi degerlendireyim suan kullandigkm 1700/1600 galiba 4000/3000 hizlarina ciktigimda cok fark eder mi??
hizi onerdiklerinizden daha düşük daha uygun fiyatli dram olan f/p ssd varmidir peki illaki 2 3k seviyesine cikmama gerek varmi?oyunlarda çok fark etmez fakat dosya aktarırken pc açılırken vb daha hızlı olduğunu farkedeceksindir.
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...a5dZZ7SArQe5fPPkMc0Wc59fKl-_TiAxoCOzoQAvD_BwEhizi onerdiklerinizden daha düşük daha uygun fiyatli dram olan f/p ssd varmidir peki illaki 2 3k seviyesine cikmama gerek varmi?
Kingston sitesinde nv3e 5yıl sınırlı garanti verdiğini yazmış onun dışında f/p olarak exceria plus g3 var hb de kupon gelmesini bekliyorum bende almak için. 5 senedir kullandığım win11 kurulu dramsiz wd m2 hala sorunsuz 3500/2400 veriyo. Dram olmazsa olmaz değil ama olursa iyi olur okuma hızı düşük ama exceria g2 de bakılabilirşuan 500gb kioxia exercia m2 ssd kullanıyorum ama yetmemeye başladı ve sağlığıda hafiften düştü 1tb fp m2 ssd önerisi lazım. birde bu dram muhabbeti vardı o çok önemlimi şuan kullandığım ssd de dram var galiba. anakartım MSI H610M-B
kingstonda dram yok demistiniz hocam hemde fiyati fazla artirmaya gerek yok su kioxia g2 olur gibi dusunucem onu en azindan dram var ve hizi 4000/3000 bana yeterli olur 1tbhttps://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...a5dZZ7SArQe5fPPkMc0Wc59fKl-_TiAxoCOzoQAvD_BwE
hocam en ucuzu bu var işinizi görür yüksek ihtimal.
eğer bütçeyi artıracaksanız kingston renegade/kc3000 modellerini öneririm.
kingsyonun nv3 modelinde dram yok kc3000 ve renegade modelinde var.kingstonda dram yok demistiniz hocam hemde fiyati fazla artirmaya gerek yok su kioxia g2 olur gibi dusunucem onu en azindan dram var ve hizi 4000/3000 bana yeterli olur 1tb