İncelemeler de böyle zaten google a yazsanız biBana böyle bir şey geldi. Sandisk kontrolcü. Tek bir tane de sandisk nand çipi var. Açıkçası şüpheliyim. 1 tb nvme o çipe nasıl sığıyor??
Alıntıyı görüntüle
2 TB tek çip bile olabilir yeni teknolojide çipleri iyice sıkıştırıyorlar artık.Bana böyle bir şey geldi. Sandisk kontrolcü. Tek bir tane de sandisk nand çipi var. Açıkçası şüpheliyim. 1 tb nvme o çipe nasıl sığıyor??
Alıntıyı görüntüle
O zaman fiyatları da düşürsünler. Üstünde 2 tane silikon parçası olan nvme yapıyorlar. Maliyeti 10 dolar değildir.2 TB tek çip bile olabilir yeni teknolojide çipleri iyice sıkıştırıyorlar artık.
Üretim maliyeti düşük zaten bu sektörde. Asıl para ARGE'ye gider hep.O zaman fiyatları da düşürsünler. Üstünde 2 tane silikon parçası olan nvme yapıyorlar. Maliyeti 10 dolar değildir.
Eskiden 1 tb nvme deyince 2 tarafı da full dolu kartlar gelirdi.
Bu arada sandisk in asıl üreticisi kim acaba.
Bir de asıl entegreyi üreten Toshiba, üstüne sandisk yazılıyor. Bunu kullanan Western Digital de kendi etiketini basıp kart yapıyor. Isınamadım bu işe
3700 TL olmuş sen çok yaşa sarı siteBenim siparişte teslim edildi. Anakartta takacak extra slot yok. Aldım ama niye aldım bilmiyorum![]()
7. sayfada verdiğim linklerde ki ürünlerden birini alarak PCI slotlarında kullanabilirsiniz. Bu ürünlerden X1 slotlarına takılan da var. X16 slotlarına takılanda. Yalnız hız düşer bu şekilde ona göre.Benim siparişte teslim edildi. Anakartta takacak extra slot yok. Aldım ama niye aldım bilmiyorum![]()
ne zaman sipariş geçmiştin sen hocam7. sayfada verdiğim linklerde ki ürünlerden birini alarak PCI slotlarında kullanabilirsiniz. Bu ürünlerden X1 slotlarına takılan da var. X16 slotlarına takılanda. Yalnız hız düşer bu şekilde ona göre.
Edit: Bu arada benimki de bugün teslim edildi.![]()
19 Temmuzne zaman sipariş geçmiştin sen hocam
bende 18 temmuzda siğariş geçmiştim tahmini teslimat 3 ağustos yazıyor niye acaba19 Temmuz
Hocam 18de sipariş ettim hala Hollanda’da kargo şubesinden çıktı gözüküyor. Salıdan beri bu şekilde tam bi saçmalık.19 Temmuz