dram yok diye elinizde kalmaz merak etmeyin öyle olsaydı 5 yıldır kullandığım sandisk m2 çöp olmuştu çoktan, dram mevzusuna bu kadar takılmayındram olmadıgı için bi kaç yıla elimizde kalmasın
dram yok diye elinizde kalmaz merak etmeyin öyle olsaydı 5 yıldır kullandığım sandisk m2 çöp olmuştu çoktan, dram mevzusuna bu kadar takılmayındram olmadıgı için bi kaç yıla elimizde kalmasın
aynı soruyu bende soruyorum sizce mantıklı olur mu ?Hem windos hem oyun yüklicem sizce mantıklı mı
amazon muhatap bu konuda amazon ile iletişime geçiyorsunuz onlara gönderiyorsunuz onlar para iadesi yapıyor.tr de mi sayılıyor bunun garantisi arıza yaptığı zaman amazonmu ilginiyor bazı ürünler öyle tr sayılıp garantiye giriyor.
açıklamamdaki sata sst ve hddden hiç memnun değilim o yüzden bundada aynı sorunu yaşamak istemiyorumdram yok diye elinizde kalmaz merak etmeyin öyle olsaydı 5 yıldır kullandığım sandisk m2 çöp olmuştu çoktan, dram mevzusuna bu kadar takılmayın
Hocam Yıllarca Dramsiz M.2 Kullandım Şuana Kadar Elimde Hiç Kaldığı Yok .dram olmadıgı için bi kaç yıla elimizde kalmasın
yani doğruHocam Yıllarca Dramsiz M.2 Kullandım Şuana Kadar Elimde Hiç Kaldığı Yok .
Kronik Sorunlu SSD Alırsan bir şey Diyemem
DRAM normalde önemli evet, bu modelde değil.Dram olmayan model Dramli modele göre daha çabuk çöp olur. Sevdalısı değiliz para verdiğimiz ürün erkenden elimizde kalmasın istiyoruz.
Samsung eski ve SATA. Anakartınızda yer varsa kesinlikle bu.
İyi noktaya değinmişsiniz hocam teşekkürler. Tavsiye %10, mümkünse %20 boş bırakılırsa sorun olmaz diye düşünüyorum.Teknik özellikleri şurada : https://www.techpowerup.com/ssd-specs/western-digital-black-sn770-1-tb.d648
Aldım bir tane. 3 Ağustos'ta gelecekmiş. 325 GB SLC koymuşsa ne kalıyor geriye diyordum ki konuya açıklık getiren şu makaleyi buldum :
Görüldüğü gibi bu sürücü de pSLC (pseudo/sahte SLC kullanıyor). Yani normal 3 bit TLC ya da 4 bit QLC hücreleri 1 bit moduna alıp hızlıca yazıyor, boş kalınca da düzenliyordur. Şimdi tabi sürücü dolmaya başladıkça bu 325 GB değeri de küçülüyordur otomatik olarak.Demystifying SSD pSLC Caching
One thing users get confused about is SLC caching. This is a relatively new technology as earlier consumer drives did not have SLC caching and were based on full SLC or MLC. Later MLC drives and then TLC drives, however, started using the technique to compensate for slower base flash. It’s...sabrent.com
Ama sonuçta iyi fiyat, almaya değer.
Exceria hem giriş seviye hem PCI 3.0. Bu orta seviye ve 4.0. Özellik olarak da daha iyi.exceria g2 mi bu mu @Gif Man hocam bi bakabilir misiniz
Bakınız mesajın başı.dram olmadıgı için bi kaç yıla elimizde kalmasın
tr de mi sayılıyor bunun garantisi arıza yaptığı zaman amazonmu ilginiyor bazı ürünler öyle tr sayılıp garantiye giriyor.
Sağlam bir model olduğu için şanssız değilseniz garantilik bir işiniz olmaz zaten.garanti yok para iadesi oluyor sorun olursa ürün de
DRAM'e takılın ama bu modelde değildram yok diye elinizde kalmaz merak etmeyin öyle olsaydı 5 yıldır kullandığım sandisk m2 çöp olmuştu çoktan, dram mevzusuna bu kadar takılmayın
DRAM normalde önemli evet, bu modelde değil.
Ayrıca ömür ile DRAM arasında ne gibi bir bağlantı var? Karıştırıyorsunuz. 1TB bu SSD için 600TBW garanti vermiş WD. Daha ne olsun? Şanssız değilseniz bu SSD'yi günlük kullanımla, oyunla falan öldüremezsiniz.
Samsung eski ve SATA. Anakartında yer varsa kesinlikle bu.
İyi noktaya değinmişsiniz hocam. Tavsiye %10, mümkünse %20 boş bırakılırsa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Exceria hem giriş seviye hem PCI 3.0. Bu orta seviye ve 4.0. Özellik olarak da daha iyi.
Bakınız mesajın başı.
Sağlam bir model olduğu için şanssız değilseniz garantilik bir işiniz olmaz zaten.
DRAM'e takılın ama bu modelde değil
Reklam?longlinestore da uyguna ürün bulabilirsiniz. search kısmından ürünü aratabilirsiniz. stokta olmayan ürünü getiriyorlar
WD son derece kaliteli dostum kesinlikte tavsiye ederimHocam bu Ssd için m2 Ssd kutusu fp kaliteli bi marka önerebilir misiniz?