Hayır hocam anakartta 2 adet slot var.Hocam ssd kutusu kullanıyor musunuz ek olarak bi cihaza bağlamak için?
Evet oluyorPrimeı olanlar kontrol edebilir mi 2068 e vadesiz 3 taksit oluyor mu?
oluyor o şekilde aldım bendePrimeı olanlar kontrol edebilir mi 2068 e vadesiz 3 taksit oluyor mu?
Bu x4 yanlışım yoksa x1 alması lazım .Ugreen PCIe 3.0 x4 NVME M.2 SSD Dönüştürücü Adaptör
Ugreen PCIe 3.0 x4 NVME M.2 SSD Dönüştürücü Adaptörwww.teknostore.com
Pci slotunuz boştaysa bu tarz bir adaptör alarak kullanabilirsiniz
Haklısınız örnek olarak atmıştım sadece, anakartın özelliklerine bakarak x1, x4 arasında seçim yapabilir. Ne almak gerekli olduğunu en azından göstermek istemiştim.Bu x4 yanlışım yoksa x1 alması lazım .
Alfais 5225 Pci-e Express 3.0 To Nvme Ssd M.2 M Key Uyumlu Çevirici Kart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alfais 5225 Pci-e Express 3.0 To Nvme Ssd M.2 M Key Uyumlu Çevirici Kart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2 yıl garanti içinde ürün değişimi yok, ürün tamiri yok. Sadece para iadesi alırsınız. 2068 TL size iade edilir.Almanyadan ithalat diye garanti kapsamı nasıl oluyor, bir problem yaşarsak ne yapabiliriz?
Anakartınız Gen3 destekliyor. Bu ssd Gen4. Bu ssd anakatınızda düşük hızlarda çalışacaktır.Beyler bende az once satin aldim fakat benim asrock a520m hdv ana kartında 1 tane m2 slotu var.benim eski m2 ssd"intenso 512 gb nvme ssd" şimdi boşa çıkacak ben bunu nasıl kullanabilirim bilgisayarımda?