Benim de dolu x1 slotuna taktım. İlerisi için yedek niyetine dursun hem de ise yarasın diye. Takip edersen aynı fiyata M2 oluyor. 1250 ye Kingston 1 TB M2 aldım.sağ olun hocam. M2 yuvaları dolu.
Bu modele baktım ama bazı yerlerde hiç önermiyorlardı siz öneriyor musunuz? kullanıyor musununz?
Hangi ssd yi taktınız hocamBenim de dolu x1 slotuna taktım. İlerisi için yedek niyetine dursun hem de ise yarasın diye. Takip edersen aynı fiyata M2 oluyor. 1250 ye Kingston 1 TB M2 aldım.
Aparat alarak takabilirsiniz. Anakartiniz iyiyse x4 slotu var ise daha iyi sonuçlar alırsınız.Hangi ssd yi taktınız hocam
hocam bilgisayarım laptop Monster V11.5 bunda olur mu? ve de kullandığınız aparat iyise link atabilir misiniz? Dönüştürücü kullanarak m2 ssdyi sata yerine takınca M2 ssdnin hızını kullanabilecek miyim?Aparat alarak takabilirsiniz. Anakartiniz iyiyse x4 slotu var ise daha iyi sonuçlar alırsınız.
Laptop a olacağını sanmıyorum ama YouTube bak derim.hocam bilgisayarım laptop Monster V11.5 bunda olur mu? ve de kullandığınız aparat iyise link atabilir misiniz?
Bu markayı hiç duymadım hocam iyi bir marka mı? sorun yaşatır mı genel olarak oyun yükleyeceğim aktif olarak kullanılacakDönüştürücü masaüstü için, laptopa olmaz.
M2 doluysa sata ssd takmanız lazım.
https://m.n11.com/urun/twinmos-tm10...842?magaza=integrakurumsal&categoryId=1000264