Neler Yeni

1x16 3200 mghz ramim var. 2x16 yaparsam ne kadar artış olur?

Mirza3421

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mirza Demir
Valorantta 130 150 arası alıyorum. ekran kartım rtx 3060
işlemcim i7 11700
çok düşük geldi bana. Satıcıya sorduğumda ise ramden kaynaklı dedi. Doğru mudur

Kadireyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadir Öztürk
Şahsen ramden o kadar olacağını sanmıyorum. Sürücülerini kontrol ettin mi günceller mi diye?

Mirza3421

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mirza Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Sıcaklıklar ne alemde ? Afterburner ile oyun içi görüntü alabilir misin .

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Tek slot ram kullanman -10 20fps gibi etkisi olur ramle pekte alakası yok. Güç ayarlarından yüksek performansa getir. Valorantı en düşük ayarları uygula. Nvidia ayarlarından ise her şeyi en düşük yap

Bergee

80+ Silver

250 fps alıyor da i7 olup 11. nesil bir işlemcinin valorantta bu kadar kötü performans göstermesi neden? Amd harbi adamdır adam!
Arkadaşlarında dediği gibi ram oynasa oynasa 10-20 fps oynar. Oyunu en düşük ayarlarda oynamanızı tavsiye ederim. Zaten yüksek ayarlarda oynamak bence oyun kalitenizi düşürüyor. Ne kadar çok yüksek kalite o kadar çok ayrıntı detay demek bu da düşük kalitede azaltılan detaylar sayesinde rakip görmeye kadar daha iyileştirirken yüksek ayarlı oynayan arkadaşları daha olumsuz etkiliyor. Oyun içinden grafik ayarlarınızı low'a çekip anti-aliasing none yapın anisotropic filtering'i de 1x yapın.

Daha sonra ayarlar video kısmına gelip "Nvidia Düşük Gecikme" seçeneğini açık ya da kapalı konumdaysa Açık + Takviye olarak değiştirin. Yine bu kısımda pil kısıtlamaları vs. kaldırın kapatın yani. Bu videodaki başlangıçtaki ayarları neredeyse birebir yapın sadece Nvidia Düşük Gecikme arkadaşta on gözüküyor siz onu Açık + Takviye yapın.

Top Bottom