Neler Yeni

2.000 TL bütçe en iyi nasıl bir bilgisayar toplayabilirim?

Lyrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Lyrex
Longline'ı tanımıyorsanız sorun sizdedir hocam Ram ve SSD Konusunda çok başarılı bir markadır. PSU 300W apu sisteme oldukça yeterli genelde apularda düşük psu kullanılıyor zaten fiyattan kısması için.
Ram gayet kaliteli evet ama bana göre panther longlinedan iyidir.Ve r3 2200g için 400w öneriliyor.Ve psu tam 300w vermez yani tek eksik psu gayet başarılı bir toplama olmuş demiştim zaten ilanlar felan yeni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan

TOPLAM FİYAT: 2097 TL
Pazarlıklar ile rahat 1800-1900 arası alınabilir ben tam fiyatı yazıyorum.

Yarı sıfır yarı 2.el topladım bayağı işinizi görür ve geliştirilmeye çok açık.
İleride bir SSD de ilave ederseniz tadından yenmez.
Bence bu bütçede o kasaya ihtiyaç yok. Zaten hava akışı da kötü. O çıkartılıp yerine SSD Alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan
Ram gayet kaliteli evet ama bana göre panther longlinedan iyidir.Ve r3 2200g için 400w öneriliyor.Ve psu tam 300w vermez yani tek eksik psu gayet başarılı bir toplama olmuş demiştim zaten ilanlar felan yeni.
Hocam İşlemcinin max power comsulption'u 111w bu da o işlemcinin yük altında en fazla harcayabileceği w değeri. kalan parçaların çekeceği değer 80 bile olmayacaktır. bu yüzden 300w yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan

TEŞKİLAT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan
Bu kasa daha yeni çıktı ne ara aldınız kullandınız ve de hava akışı kötü demeye fırsat buldunuz anlamış değilim.
Çalıştığım yerde işim gereği insanların getirdiği sistemleri toplayıp onlara hazır bir şekilde veriyorum. kasayı görür görmez tanıdım bir çocuk eski kasasındakileri aktarmam için getirmişti. Aktardım, macun yenileyip temizlik yapmama ve kablolamasını düzgün yapmama rağmen yine de ısınıyordu.Ayrıca bu kasalar genelde model olarak aynı olur markalar alıp üstüne kendi adını basar. Bu kasaya benzer en az on tane daha kasa vardır.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Çalıştığım yerde işim gereği insanların getirdiği sistemleri toplayıp onlara hazır bir şekilde veriyorum. kasayı görür görmez tanıdım bir çocuk eski kasasındakileri aktarmam için getirmişti. Aktardım, macun yenileyip temizlik yapmama ve kablolamasını düzgün yapmama rağmen yine de ısınıyordu.Ayrıca bu kasalar genelde model olarak aynı olur markalar alıp üstüne kendi adını basar. Bu kasaya benzer en az on tane daha kasa vardır.
Tamamdır o zaman dediğiniz mantıklı kasadan kısılıp SSD ilave edilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,151
İsim
Murat Orhan
Kasanın tipi kötü demiyorum kesinlikle güzel. Ama bu fiyatlı bir sisteme açıkçası ben önermem. Sonradan değiştirilebilecek bir şey zaten onun yerine SSD Alınması daha mantıklı olmaz mı? Veya işlemcinin 3200g'ye yükseltilmesi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,390
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom