Neler Yeni

2.000 Tl Öğrenci Pc.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
office için ideal
2 çekirdekli işlemci çok yavaşlatır hem o sistemdeki psu çok kötü patlarsa tüm sistem çöp olur hem benim topladığımın kasası küçük bi kasa boş yere büyük kasaya gerek yok. Benimki çook daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
bütcen çok düşük o yüzden millet yok işlemcisi çok kötü ram 8 olsun gibi şeyler söyliyecektir bunları göz ardı etmen gerek bu bütceye i7 7xx seri işlemcili DDR 3 bilgisayarlar satılıyor sıfır hepsi burda gibi yerlerden kullanıcı yorumlarını okuyup alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 çekirdekli işlemci çok yavaşlatır hem o sistemdeki PSU çok kötü patlarsa tüm sistem çöp olur hem benim topladığımın kasası küçük bi kasa boş yere büyük kasaya gerek yok. Benimki çook daha iyi
itopya yıllardır bu psu kullanıyor daha patlıyanını görmedim

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
bütcen çok düşük o yüzden millet yok işlemcisi çok kötü ram 8 olsun gibi şeyler söyliyecektir bunları göz ardı etmen gerek bu bütceye i7 7xx seri işlemcili DDR 3 bilgisayarlar satılıyor sıfır hepsi burda gibi yerlerden kullanıcı yorumlarını okuyup alabilirsin

itopya yıllardır bu PSU kullanıyor daha patlıyanını görmedim
Kardeşim kusura bakma ama yazdıkların doğru değil. Bilgin yoksa yorum yapma

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
2200g den iyi ve bu fiyata sıfır üstü olmaz zaten

Hahahah arkadaşım ciddi misin konuşmak istemiyorum cahile laf anlatmak duyma engelliye laf anlatmaktan daha zordur
Bu sistem bu bütçeye en iyisi. Bi bak istersen dostum.

Barneystinson

80+ Silver
Bu sistem bu bütçeye en iyisi. Bi bak istersen dostum.
Evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Kardeşim kusura bakma ama yazdıkların doğru değil. Bilgin yoksa yorum yapma
2200g den iyi ve bu fiyata sıfır üstü olmaz zaten

Hahahah arkadaşım ciddi misin konuşmak istemiyorum cahile laf anlatmak duyma engelliye laf anlatmaktan daha zordur

2000tl bütceye var adamın bir elektrikci olarak söylüyorum sistemde ekran kartı olmıyacak güçlü işlemci olmıyacak 200 tl 80+plus sertifikalı psu almanız imkansız ne öneriyorsunu ve bu şekilde itam etmenizde yanlış ekran kartı anakart ve işlemciden pek fazla anlamam ama 4 yıl meslek lisesinde okudum şuanda 4 yıllık mühendislik okuyorum kendi elimle kendi şemasını cizdiğim yüzlece güç kaynağı yapıp sattım hiçbir şekilde geri kötü bir dönüşte almadım bana cahil demeniz zoruma gitti ve eyer bir şeyi yanlış bilgilendiryorsam cahil demek yerine güzel bir üslup ile uyarmanızı öneriridim forum yaş sınırı 16 mı anlayamadım

@Mehmet Yılmaz

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ensar
Kuzenime internette gezinmesi için masaüstü PC toplamam lazım kamerasından klavyesine kadar mümkün müdür acaba ?
Hazır almak isterseniz Sinerji, İnce Hesap gibi sitelerden bu şekilde toplanabilir. Ama bütçeyi biraz aşıyor.
Kasa hakkında bir fikrim yok başka bir şey alınabilir.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Kuzenime internette gezinmesi için masaüstü PC toplamam lazım kamerasından klavyesine kadar mümkün müdür acaba ?
Hocam ben 7k ya monitör dahil sistem arıyorum ben bulamadım adam gibi 2k ya zor bulursun

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ensar
Tek tek toplarsanız 2400 TL civarına R3 3200G işlemcili bir sistem alınabilir.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tek tek toplarsanız 2400 TL civarına R3 3200G işlemcili bir sistem alınabilir.

2115TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,906
Üyeler
168,534
Son üye
Phaeron
Top Bottom