Hocam siz olsanız hangisini seçerdinizFantech EOS Pro, ATK Battle Axe, BIGBIG WON Gale, 8BitDo Ultimate 2C, Fantech Shooter III ya da Revolver III
merhaba shooter 3 dusunuyorum ama strikespeed kablosuz diye bir ibare var bu nedir tam olarak? bir sey bulamadim bununla ilgiliATK ya da Shooter 3 düşünüyodum ama EOS Pro da 2000tl'ye düşmüş fiyatı güzel geldi. Mouse ya da Gamepad yenilemeyi düşünüyorum karar verebilsem ben de alıcam.
Bilmiyorum hocam kendi kablosuz teknolojilerine verdikleri isim olabilir.merhaba shooter 3 dusunuyorum ama strikespeed kablosuz diye bir ibare var bu nedir tam olarak? bir sey bulamadim bununla ilgili
Anam babam 2.4g usb dongle'dan bahsediyorlar. Sadece tescillenmiş bağlantı ismi gibi bir mevzumerhaba shooter 3 dusunuyorum ama strikespeed kablosuz diye bir ibare var bu nedir tam olarak? bir sey bulamadim bununla ilgili
hahaha tesekkurler haftaya almayi dunusuyorum fakat olu bolge ile ilgili bir sey bulamadim kullanan var ise degerlendirebilir mi?Anam babam 2.4g usb dongle'dan bahsediyorlar. Sadece tescillenmiş bağlantı ismi gibi bir mevzu
8bit do c2 mor olan2.000TL ve altı Gamepad önerisine ihtiyacım var temudan veya aliexpresten olmasın.
shooter 3 kullanıyorum 2-3 aydır baya iyi , ölü bölge sorunu yaşamadım.hahaha tesekkurler haftaya almayi dunusuyorum fakat olu bolge ile ilgili bir sey bulamadim kullanan var ise degerlendirebilir mi?