viemortem
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 2000
Ali ir gt301 tarzı kasadan uzak durun
Ne konuda?Warcry güzel bir kasa değil, almayın.
Şu kasaya hayranım 2 sistem değiştirdim ikisinde de alamadım bunu ama alacam inşallah![]()
Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
şunu sipariş ettim bende videolara bakabilirsiniz. Ayarlayarak fanları hızlandıradabiliyorsunuz.
Hava akışı iyi değil, gösteriş için performanstan ödün verilmez. Mesh bir kasa tercih etmesi daha iyi olur, bende P500A öneririm. Kaldı ki şekli de güzel değil benceBütçeni artırabilirsen.
Artıramazsan.Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.tr
Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.trMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne konuda?
bende 600-800 arası kasa bakıyordum. Teknobiyotik de bunu gördüm araştırdım bu fiyata f/p geldi ve aldım. İnşallah memnun kalırım.Şu kasaya hayranım 2 sistem değiştirdim ikisinde de alamadım bunu ama alacam inşallah
Fan düzenlemesi düzgün yapılınca hava akışı sağlanılabiliyor.Hava akışı iyi değil, gösteriş için performanstan ödün verilmez. Mesh bir kasa tercih etmesi daha iyi olur, bende P500A öneririm. Kaldı ki şekli de güzel değil bence
Phanteks gibi bir marka varken gamepower tercih etmek saçmalık olur. Bu kasayı alıp içine ekran kartı sığdıramayan bile vardı.
alinmaz bu. uste sivi sogutma destegi yok. yil olmus 2022 olm bu ne asdasdasArtıramazsan.
Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.tr
gayet iyi bir kasa, alinirWarcry güzel bir kasa değil, almayın.
hava akisi fan yonunu duzgun ayarlarsan gayet de iyi oluyor.Hava akışı iyi değil, gösteriş için performanstan ödün verilmez.
oznel yorumKaldı ki şekli de güzel değil bence![]()
phanteksin de kotu urunleri var. urun bazli degerlendirmekte fayda var. ayrica kotu markanin da iyi urunleri olabilir, warcry da bunlardan birisiPhanteks gibi bir marka varken gamepower tercih etmek saçmalık olur.
montaji yapan kisinin kazmaligi bu.Bu kasayı alıp içine ekran kartı sığdıramayan bile vardı.
la olm adamin 2k butcesi var 800 liralik kasa atiyon![]()
Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
şunu sipariş ettim bende videolara bakabilirsiniz. Ayarlayarak fanları hızlandıradabiliyorsunuz.