2.000TL Geni̇ş Kasa Tavsi̇yesi̇

Işıklı mışıklı olduğuna kanmamak lazım, fanların kalitesi önemli.

şunu sipariş ettim bende videolara bakabilirsiniz. Ayarlayarak fanları hızlandıradabiliyorsunuz.

Warcry güzel bir kasa değil, almayın.

şunu sipariş ettim bende videolara bakabilirsiniz. Ayarlayarak fanları hızlandıradabiliyorsunuz.
Şu kasaya hayranım 2 sistem değiştirdim ikisinde de alamadım bunu ama alacam inşallah

Bütçeni artırabilirsen.
Artıramazsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne konuda?
Hava akışı iyi değil, gösteriş için performanstan ödün verilmez. Mesh bir kasa tercih etmesi daha iyi olur, bende P500A öneririm. Kaldı ki şekli de güzel değil bence😀
Phanteks gibi bir marka varken gamepower tercih etmek saçmalık olur. Bu kasayı alıp içine ekran kartı sığdıramayan bile vardı.

Şu kasaya hayranım 2 sistem değiştirdim ikisinde de alamadım bunu ama alacam inşallah
bende 600-800 arası kasa bakıyordum. Teknobiyotik de bunu gördüm araştırdım bu fiyata f/p geldi ve aldım. İnşallah memnun kalırım.

Hava akışı iyi değil, gösteriş için performanstan ödün verilmez. Mesh bir kasa tercih etmesi daha iyi olur, bende P500A öneririm. Kaldı ki şekli de güzel değil bence😀
Phanteks gibi bir marka varken gamepower tercih etmek saçmalık olur. Bu kasayı alıp içine ekran kartı sığdıramayan bile vardı.
Fan düzenlemesi düzgün yapılınca hava akışı sağlanılabiliyor.
Ama bende tercih etmezdim. :)

Artıramazsan.
alinmaz bu. uste sivi sogutma destegi yok. yil olmus 2022 olm bu ne asdasdas

p500a drgb'ye butcen yetmezse sunu alabilirsin

gorsellik istiyorum dersen attigin kasayi yani warcry'i alabilirsin

Warcry güzel bir kasa değil, almayın.
gayet iyi bir kasa, alinir
Hava akışı iyi değil, gösteriş için performanstan ödün verilmez.
hava akisi fan yonunu duzgun ayarlarsan gayet de iyi oluyor.
Kaldı ki şekli de güzel değil bence😀
oznel yorum
Phanteks gibi bir marka varken gamepower tercih etmek saçmalık olur.
phanteksin de kotu urunleri var. urun bazli degerlendirmekte fayda var. ayrica kotu markanin da iyi urunleri olabilir, warcry da bunlardan birisi
Bu kasayı alıp içine ekran kartı sığdıramayan bile vardı.
montaji yapan kisinin kazmaligi bu.

la olm adamin 2k butcesi var 800 liralik kasa atiyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,135
Üyeler
192,618
Son üye
kqfkqs
Geri