2.100.000 TL altında ÖTV muafiyetine uygun SUV araç önerisi istiyorum

yerlilik sarti getirildi. oran yuzde 40 idi sanirsam. tam olarak hangileri bu yerlilik sartini sagliyor tam hatirlamiyorum ama eger cok buyuk olmasi sarti aranmiyorsa sorunsuzluk ve yakit konusundaki avantajindan dolayi toyota chr diyorum

yerlilik sarti getirildi. oran yuzde 40 idi sanirsam. tam olarak hangileri bu yerlilik sartini sagliyor tam hatirlamiyorum ama eger cok buyuk olmasi sarti aranmiyorsa sorunsuzluk ve yakit konusundaki avantajindan dolayi toyota chr diyorum
zaten çok fazla suv yok duster yerine daha iyi gibi ama genel olarak nasıl bir araç chr ?

zaten çok fazla suv yok duster yerine daha iyi gibi ama genel olarak nasıl bir araç chr ?
yakit anlaminda cok iyi 5-5.5litre civarlarinda gezersiniz muhtemelen. biraz ic hacim olarak kucuk gelebilir ama o da eger hem kullanan hem arkasinda oturan 1.85 uzeriyse. teknolojik olarak donanim olarak da gayet yeterli. bu ay Passion veriyorlar sanirim ama belki bazi bayiler Passion X-Sport da veriyor olabilir. hem bayileri arastirmak lazim hem de iki paket arasindaki donanim farklarini arastirmak lazim ben de cok hakim degilim. gecen sene c5 aircross aldik biz sonra da arastirmayi biraktim acikcasi.

ÖTV muafiyeti ile SUV bir araç almayı düşünüyoruz. Pek bir bilgim yok o yüzden yapay zekaya sordum ama böyle bir liste verdi bana. Liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da önerdiğiniz bir araç var mı?
SıraModelGüçlü YönüFiyat (yaklaşık)
1Togg T10XElektrikli, yerli, donanım1.432.600 TL
2Suzuki VitaraSorunsuz, tam otomatik1.750.000 TL
3Skoda Kamiq/KaroqAvrupa kalitesi, donanım1.660–2.115.000
4Hyundai TucsonKonfor + teknoloji1.696.000 TL
5SsangYong Tivoli/KorandoFiyat/performans1.295.000–1.590.000 TL
6Renault Duster EDCServis ve parça kolaylığı1.700.000 TL
Skoda koidaq volkswagen tiguan

Geri