2 3 haftalık sıkmayacak oyun önerisi

burak0756

80+
Reaksiyon skoru
47
Mobilya taşırken düşürdük ve ayak parmağım kırılmış doktor 2 3 haftaya iyileşir ama üstüne fazla basma dedi bende evde olucam full oyun falan oynarım Normalde rust oynardım ama arkadaşlarım gelemiyorlar cs valo falan demeyin cs zaten oynuyorum haftalık droplar için valorantta çok oynuyodum sıktı

Detroit become human oynaması rahat ve saran bir oyun.Geçmiş olsun.
hallettim paylaşımlı hesap aldım dying light the beast rdr 2 tlou 1 2 god of war oynicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Detroit become human oynaması rahat ve saran bir oyun.Geçmiş olsun.
o kardeşimde var hesabına girip oynicam

Mobilya taşırken düşürdük ve ayak parmağım kırılmış doktor 2 3 haftaya iyileşir ama üstüne fazla basma dedi bende evde olucam full oyun falan oynarım Normalde rust oynardım ama arkadaşlarım gelemiyorlar cs valo falan demeyin cs zaten oynuyorum haftalık droplar için valorantta çok oynuyodum sıktı
stardew valley rekabetçi çöplüğünden çıkan herkesin tatması gereken bir bir huzur , walking dead serisini de oynayabilirsin.

GTA IV veya sen hangisini seversen o bir de arabalara ilgin varsa BeamNG Drive, seni kendine bağımlı eder hatta bu oyunu başına sardığım için bana sövebilirsin.

Geçmiş olsun bu arada.

stardew valley rekabetçi çöplüğünden çıkan herkesin tatması gereken bir bir huzur , walking dead serisini de oynayabilirsin.
stardew candır 100 saatim falan var hala oynuyorum

GTA IV veya sen hangisini seversen o bir de arabalara ilgin varsa BeamNG Drive, seni kendine bağımlı eder hatta bu oyunu başına sardığım için bana sövebilirsin.

Geçmiş olsun bu arada.
teşekkürlerrrr

Geçmiş olsun bu arada.
ets 2 almıştım indirimde belki onu oynarım direksiyonla

stardew candır 100 saatim falan var hala oynuyorum

teşekkürlerrrr
1760468354156.webp

malum bir kişiyle oynardık gittiğinden beri oyuna adım atasım gelmiyor ama bir ara modlayıp tekrar başlayacağım (abigail beni bekliyor 😋 )

Geri