Siri
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Bütçe
- 4000
Şuan R5 2600, RTX 2060'lı bir sistemim var. AM4'te kalma şartı ile 2-3 yıl daha kullanabileceğim, ileriye dönük bir şekilde yükseltme yapmak istiyorum. Bu süre zarfında ekran kartını da yükselteceğim onu da belirteyim. Bütçe olarak çok harcamak istemiyorum, maksimum 4000 diyebilirim ama mümkünse daha ucuza kapatabileyim. Acil değil, kasımdaki indirimlere kadar bekleyip bindirim olmazsa o zaman da alabilirim.
İkinci el konusunda pek istekli değilim ama düşünebilirim. Çünkü şu anki işlemcim (2. el almıştım) 2. ram slotunu okumuyor. Anakartı sıfır almıştım ve servise verdiğimde anakartta sorun olmadığı söylendi (Asrock A320). Yeni işlemciyi taktığımda tam olarak öğrenmiş olurum ve eğer 2600'de sorun yoksa onu da elden çıkarırım sonrasında.
İkinci el konusunda pek istekli değilim ama düşünebilirim. Çünkü şu anki işlemcim (2. el almıştım) 2. ram slotunu okumuyor. Anakartı sıfır almıştım ve servise verdiğimde anakartta sorun olmadığı söylendi (Asrock A320). Yeni işlemciyi taktığımda tam olarak öğrenmiş olurum ve eğer 2600'de sorun yoksa onu da elden çıkarırım sonrasında.