Neler Yeni

2-3K Bandında PC için koltuk önerisi

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
175 boyum 75 kilom var. Beni 2-3 sene idare edebilecek bir koltuk arıyorum. Bu fiyata en mantıklı koltuk ne olur?

Reav

80+ Silver
175 boyum 75 kilom var. Beni 2-3 sene idare edebilecek bir koltuk arıyorum. Bu fiyata en mantıklı koltuk ne olur?
3000e oyuncu koltuğu bulamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

4500 gözden çıkartman gerek.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3000e oyuncu koltuğu bulamazsın

4500 gözden çıkartman gerek.
Oyuncu koltuğu aramıyorum zaten. Elde tutulabilir en ucuz oyuncu koltuğu 4k'yı aşıyor. Bu fiyata kaliteli bir ofis koltuğu olabilir diye düşünmüştüm.

Reav

80+ Silver
Oyuncu koltuğu aramıyorum zaten. Elde tutulabilir en ucuz oyuncu koltuğu 4k'yı aşıyor. Bu fiyata kaliteli bir ofis koltuğu olabilir diye düşünmüştüm.
o zaman seduna thunder pro tercih edebilirsiniz gayet rahat en son 3100 liraydı kendimde kullanıyorum

trendyolda

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
o zaman seduna thunder pro tercih edebilirsiniz gayet rahat en son 3100 liraydı kendimde kullanıyorum

trendyolda
Peki sedunanın daha ucuz modelleri nasıldır sizce

Reav

80+ Silver
Peki sedunanın daha ucuz modelleri nasıldır sizce
diğerlerini bilmiyorum ama almışken uzun süreli bir şey almak daha mantıklı bence

diğerleri boyuna küçük gelir ben 176yım tam oluyor sedunanın kafa desteği ki alçalıp yükseltilebiliyorda.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
diğerlerini bilmiyorum ama almışken uzun süreli bir şey almak daha mantıklı bence

diğerleri boyuna küçük gelir ben 176yım tam oluyor sedunanın kafa desteği ki alçalıp yükseltilebiliyorda.
Anladım yardımınız için sağ olun.

Top Bottom