Menace 80+ Bronze Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 805 Reaksiyon skoru 217 Bugün, 16:33 #1 Bütçe 3000 arkadaşım şarkı yapmaya başladı ve kendisine ses kartı lazım 2 3k lık bütçesi var şuanlık bende ses kartlarından hiç anlamıyorum bu fiyat bandında önerebiliceğiniz güzel bir ses kartı varmıdır?
arkadaşım şarkı yapmaya başladı ve kendisine ses kartı lazım 2 3k lık bütçesi var şuanlık bende ses kartlarından hiç anlamıyorum bu fiyat bandında önerebiliceğiniz güzel bir ses kartı varmıdır?
C Cakrash 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 5,952 Reaksiyon skoru 2,232 Bugün, 16:41 #2 ben bunu kullanıyorum M-Game Solo Led ışıklandırmalı, ses efektli ve sampler'a sahip USB Streaming ses kartı compel.com.tr bu bütçede bunu buldum bunun dışında Behringer UMC22 Usb Ses Kartı : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ Behringer UMC22 Usb Ses Kartı : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ www.amazon.com.tr
ben bunu kullanıyorum M-Game Solo Led ışıklandırmalı, ses efektli ve sampler'a sahip USB Streaming ses kartı compel.com.tr bu bütçede bunu buldum bunun dışında Behringer UMC22 Usb Ses Kartı : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ Behringer UMC22 Usb Ses Kartı : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ www.amazon.com.tr