Yardım 2-3K Fiyat Bandında Kablolu Kulaklık Önerisi?

Reaksiyon skoru
81
Merhabalar, FPS oyunu nadiren oynarım, genelde içerik üretimi - yayın ve oyun için alacağım.
Harici şahane bir mikrofonum var o yüzden mikrofon ihtiyacım yok ama arada kullanabilirim.
RGB istemiyorum olursa da kapatılabilir olsun lütfen.
Son olarak önemsediğim kalitesi, ses ve malzeme kalitesi, herkese şimdiden teşekkürler

Hocam anlayan birisi var mı?

Merhabalar, FPS oyunu nadiren oynarım, genelde içerik üretimi - yayın ve oyun için alacağım.
Harici şahane bir mikrofonum var o yüzden mikrofon ihtiyacım yok ama arada kullanabilirim.
Son olarak önemsediğim kalitesi, ses ve malzeme kalitesi, herkese şimdiden teşekkürler

Eyvallah hocam, başka var mı peki en azından kıyas yapabileceğimiz? Ve şuan 3k bandında en iyi ürün bu mudur?
En iyi ürün müdür kişisel tercih Cloud2yi tercih edenlerde var oyun için önceliğin kalite ve ses olduğu için bunu attım TRnin %90ı (Yayıncı ve içerik üretici kesimin) favorisi budur

eksi yanı full deri olduğu için terletmesidir

En iyi ürün müdür kişisel tercih Cloud2yi tercih edenlerde var oyun için önceliğin kalite ve ses olduğu için bunu attım TRnin %90ı (Yayıncı ve içerik üretici kesimin) favorisi budur
Oooo o kadar yani. Harbiden bunu bilmiyordum eyvallah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eksi yanı full deri olduğu için terletmesidir
Çok terleyen birisiyim hocam. Peki bu nedenden dolayı vazgeçilmeli mi sizce?

cloud 3 bence bu bütçenin en iyisi bende var gayet şık ve premium bir kulaklık bir tık driverden ayar yapman lazım onun dışında mükemmel bence mikrofonuda çıkıyor mis gibi

Oooo o kadar yani. Harbiden bunu bilmiyordum eyvallah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok terleyen birisiyim hocam. Peki bu nedenden dolayı vazgeçilmeli mi sizce?
kumaş ped aramalısın

Geri