Merhabalar webcam arıyorum 2-4k fiyata alınabilecek bir webcam arıyorum öneride bulunur musunuz
Merhabalar webcam arıyorum 2-4k fiyata alınabilecek bir webcam arıyorum öneride bulunur musunuz
Ürünleri satan firmaları hiç duymadım ve yurtdışından geliyor sıkıntı çıkar mı bilmiyorum
Aynısını arkadaşım kullanıyor ama memnun olmadığını söylemişti yine de araştıracağım teşekkürler başka önerin varsa önerebilirsen cok iyi olurHem uygun, geniş açılı, görüntüsü de güzel.Pusat Webcam | Monster Notebook
www.monsternotebook.eu
1 seneyi geçmiştir alalı. Açısı odaklanması güzel. Memnunum şahsen. Çok para vermeye gerek yok tabi ne için kullanacağınıza bağlıÜrünleri satan firmaları hiç duymadım ve yurtdışından geliyor sıkıntı çıkar mı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynısını arkadaşım kullanıyor ama memnun olmadığını söylemişti yine de araştıracağım teşekkürler başka önerin varsa önerebilirsen cok iyi olur
Kullanma amacım dc de arkadaşlarla sohbet etmek,iş toplantıları ve internette içerik üretmek gibi amaçlarda kullanılacak1 seneyi geçmiştir alalı. Açısı odaklanması güzel. Memnunum şahsen. Çok para vermeye gerek yok tabi ne için kullanacağınıza bağlı
sorun çıkmaz muhtemelen ama ürün kusurlu çıksa bile iade konusunda amazon problem yaratmıyorÜrünleri satan firmaları hiç duymadım ve yurtdışından geliyor sıkıntı çıkar mı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynısını arkadaşım kullanıyor ama memnun olmadığını söylemişti yine de araştıracağım teşekkürler başka önerin varsa önerebilirsen cok iyi olur
Logitech BRIO ULTRA-HD PRO Webcami almayı düşünüyorum sizinde önerdiğiniz gibi ama daha önce yurtdışından hiç ürün almadığım için tedirgin oluyorum sorun olmazsa bir kaç sorum olacaksorun çıkmaz muhtemelen ama ürün kusurlu çıksa bile iade konusunda amazon problem yaratmıyor
https://www.hepsiburada.com/logitech-c922-hd-pro-yayinci-webcam-p-HBV0000040PG7 Buda 0'a hocam dikkat etmemişim yilenmiş ürün olmasınaYenilenmiş bir ürün ama bilemedim
ürüne ve kutusuna fiziki zarar vermediysen amazon üstünden 1 ay içerisinde koşulsuz iade edebiliyorsunLogitech BRIO ULTRA-HD PRO Webcami almayı düşünüyorum sizinde önerdiğiniz gibi ama daha önce yurtdışından hiç ürün almadığım için tedirgin oluyorum sorun olmazsa bir kaç sorum olacak
-İade etmem gerekirse nasıl bir yol izleniyor
-Garanti süreci nasıl ilerliyor
-Garantiye göndermem gerekirse Türkiye garanti servisine mi gönderiliyor
-Gümrükten geçerken ekstra bir ücret. talep ediliyor mu ?