Neler Yeni

2.5 - 3.5 k arası telefon tavsiylerinizi bekliyorum

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
Bütçe
3000
Biraz araştırdım oppo reno 4 ü buldum bu fiyatlarda özellikleri güzel ama bazıları şarjı çok hızlı bitiyor yazmış kullanan varsa tavsiye eder mi yada bu fiyatlarda reno 4 den daha iyi diyebileceğiniz telefon var mı çok sık telefon değiştiren biri değilim şuan da lg g5 telefonum var 5 yıldır kullanıyorum alıcağım telefonunda o kadar gitmesi lazım.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Biraz araştırdım oppo reno 4 ü buldum bu fiyatlarda özellikleri güzel ama bazıları şarjı çok hızlı bitiyor yazmış kullanan varsa tavsiye eder mi yada bu fiyatlarda reno 4 den daha iyi diyebileceğiniz telefon var mı çok sık telefon değiştiren biri değilim şuan da lg g5 telefonum var 5 yıldır kullanıyorum alıcağım telefonunda o kadar gitmesi lazım.
https://www.amazon.com.tr/Samsung-S...31&qid=1613720243&sr=8-1&tag=googlepcstdtr-21 M31 çok kaliteli şahsen.

• Sonsuz-U Ekran, video izlemek ve oyun oynamak için daha fazla alan sağlar
  • Modern görünüme sahip şık tasarım
  • Anı yakalamanıza yardımcı olan çok yönlü Dörtlü Arka Kamera
  • Her anı Ultra Geniş Açılı Kamera'yla yakalayın
  • Yakın çekimde detayları göz önüne seren Makro Kamera
  • Hızlı ve yüksek kalitede oynatma için performans yükseltici donanım
  • Gün boyu yeten pil gücü (6000 mAh)

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sarp

sointhBek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Semih Özmen
Oppo reno 2z aldım 2 ay önce gayet memnunum, bataryası ve çentiksiz ekranı olması almamdaki en büyük nedendi. Kamerası fena sayılmaz, bu fiyat segmentinde alınabilecek bir telefon, pişman olmazsın.

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.amazon.com.tr/Samsung-S...31&qid=1613720243&sr=8-1&tag=googlepcstdtr-21 M31 çok kaliteli şahsen.

• Sonsuz-U Ekran, video izlemek ve oyun oynamak için daha fazla alan sağlar
  • Modern görünüme sahip şık tasarım
  • Anı yakalamanıza yardımcı olan çok yönlü Dörtlü Arka Kamera
  • Her anı Ultra Geniş Açılı Kamera'yla yakalayın
  • Yakın çekimde detayları göz önüne seren Makro Kamera
  • Hızlı ve yüksek kalitede oynatma için performans yükseltici donanım
  • Gün boyu yeten pil gücü (6000 mAh)
Exynos işlemci kullanıyor gördüğüm çoğu yazı bu işlemciye yaklaşmayın şeklindeydi çabuk yavaşlıyormuş ben de beğenmiştim bu telefonu fiyatına göre oldukça iyi ve 200-300tllik kulaklık hediyeli şuan hepsiburada da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

veya https://www.amazon.com.tr/dp/B08HHZ...e=380333&creativeASIN=B08HHZ6QZ5&linkCode=asn
M51 düşündüğüm bir telefon appo reno 4 ile kıyaslamıştım işlemci ve kamera olarak bir tık oppo iyi gibi ama batarya m51 de daha iyi kullananlar yazabilirse sevinirim.

Top Bottom