2.5 AYDA EŞİT AĞIRLIKTA 450 BİN YAPILIR MI

Theoden

80+
Reaksiyon skoru
3
Selam arkadaşlar ben sayısaldan üniversite yerleştim ama bölümümü sevmiyorum bırakacağım sınava 2.5 ay var Full evdeyim günde 10 saat falan çalışam eşit ağırlıktan sınava girmeyi düşünüyorum çalışmaya yeni başladım sıfırdan çalışmaya başlayarak 450 bin yapılır mı kalan 2.5 ayda eşit ağırlıktan OBP'de 88.
Not: AYT matematik ve AYT tarihte sıfır değilim az çok temelim var tabii ki sadece ayt coğrafya ve ayt edebiyatta sıfırım.
@CesarVialpando @Furkan Karagülle @rdeM @DOGANALPASLAN @Sheader @DerratiX @machiqwe @bana beko derler

Son düzenleme:
haftada 6 gün, günde 10 saat ve düzenli çalışarak, 200 bin yapılabilir. Bütün konuları bitirmen zor, belirli konulara yönelmelisin.

Selam arkadaşlar ben sayısaldan üniversite yerleştim ama bölümümü sevmiyorum bırakacağım sınava 2.5 ay var Full evdeyim günde 10 saat falan çalışam eşit ağırlıktan sınava girmeyi düşünüyorum çalışmaya yeni başladım sıfırdan çalışmaya başlayarak 250 bin yapılır mı kalan 2.5 ayda eşit ağırlıktan OBP'de 88.
Not: AYT matematik ve AYT tarihte sıfır değilim az çok temelim var tabii ki sadece ayt coğrafya ve ayt edebiyatta sıfırım.
@CesarVialpando @Furkan Karagülle @rdeM @DOGANALPASLAN @Sheader @DerratiX @machiqwe @bana beko derler
Zor ama imkansız değil
Edebiyat ve tarih yapılır EA da seni ileri çıkaracak ders Matematik ona bak

Sayısal olarak 200k yaptım 2 ayda rahat yapılır bence zaten 40 sorunun 20sini yapsan edebiyatta yeterli olur bence tyt yeteneğine bağlı bence olay

çok az çalışarak bile yapılabilir.

Sayısalcı olduğum için eşit ağırlığı çok bilmiyorum ama 2021 yksde 80 tyt 36 ayt mat ile eşit ağırlıkta 10k geldi. Matematiğe abanırsan çok rahat yapılabilir bence.

haftada 6 gün, günde 10 saat ve düzenli çalışarak, 200 bin yapılabilir. Bütün konuları bitirmen zor, belirli konulara yönelmelisin.
mesela hangi konular kolay anlaşılabilir ? AYT matematik için soruyorum

EA da seni öne çıkaran Mat2 oluyor ki sen 450 binden bahsediyorsun ki oda;

40 TYT
11 Edebiyat 2 tarih 2 coğrafya 3 mat ile gelir.

mesela hangi konular kolay anlaşılabilir ? AYT matematik için soruyorum
bu biraz farklılık gösterebilir, örneğin çoğu arkadaşım trigonometrinin zor oldugunu söylerdi ben trigonometrinin kolay, türev ve integralin zor oldugunu düşünüyorum.

ama mecbur öğrenmek zorunda oldugun konular var bunlardan ilkleri fonksiyonlar ve ikince dereceden denklemler bunları çok iyi bilmelisin mecbursun

şahsen eleyecek olsam ben türev ve integrali elerdim hem zaman istiyor ve bana göre en zoru onlar

Limit türev integral konuları eğer ondan önceki tüm konuları biliyorsanız oldukça kolay. Ama AYT matematiğin ana konusu fonksiyon. Tüm konular fonksiyonlar üzerine kurulu.

Hedefiniz ciddi yüksek bir hedef değil, rahat yapılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,848
Üyeler
183,910
Son üye
Enesd36
Geri