Xenfia
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 43
- İsim
- Emir Aksu
- İlgilendiği Kategoriler
- Anime, Dizi, laptop, ekran kartı, işlemci, monitör.
Merhaba arkadaşlar indirimde
1-) HDD'yi çıkarmadan SSD yi cd room yerine takabilir miyim? Takabilirsem bu işlem ne kadar zor?
a) Evet ise Benim Windows'um satın aldığımda bilgisayarın içerisindeydi. Windows'umun orijinalliğini kaybetmeden nasıl SSD'ye Windows'u kurabilirim ve HDD'yi temizleyebilirim?
b)Hayır ise ikinci soruya geçebilirsiniz.
2-) SSD'yi cd room yerine takamazsam nasıl HDD yerine takabilirim? Bu işlem zor mudur? Son olarak benim benim Windows'um satın aldığımda bilgisayarın içerisindeydi. Windows'umun orijinalliğini kaybetmeden nasıl SSD'ye Windows'u kurabilirim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Eksik olan bilgiler varsa nasıl ulaşacağımı söylediğiniz taktirde sizle seve seve paylaşırım.
PNY CS900 SSD7CS900-240-PB 240GB 535/500MB/s 2.5" SATA 3 SSD Disk
satın aldım. Laptopum 7 senelik ve içinde 1 adet 950gb HDD bulunmakta. Ayrıca cd room yuvası bulunmakta. Laptopu sökme vs. konularda pek bir deneyimim yok. Sorularım şunlar;1-) HDD'yi çıkarmadan SSD yi cd room yerine takabilir miyim? Takabilirsem bu işlem ne kadar zor?
a) Evet ise Benim Windows'um satın aldığımda bilgisayarın içerisindeydi. Windows'umun orijinalliğini kaybetmeden nasıl SSD'ye Windows'u kurabilirim ve HDD'yi temizleyebilirim?
b)Hayır ise ikinci soruya geçebilirsiniz.
2-) SSD'yi cd room yerine takamazsam nasıl HDD yerine takabilirim? Bu işlem zor mudur? Son olarak benim benim Windows'um satın aldığımda bilgisayarın içerisindeydi. Windows'umun orijinalliğini kaybetmeden nasıl SSD'ye Windows'u kurabilirim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Eksik olan bilgiler varsa nasıl ulaşacağımı söylediğiniz taktirde sizle seve seve paylaşırım.