İki seçenek arasından Tucsonu tercih ederdim. Kuga ülkemizde pek tutulmuyor maalesef. Kia Sportage, 3008 veya grandland (1.2 benzin seçeneği hariç) modellerine de göz atabilirsin. Şahsi olarak sportage ve tucson arasında kalırdım.
2018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
kodiaq,qashqai,tucson bu üçünü de deneyimledim, şahsi fikrim kodiaq tucson qashqai olarak sıralarım. Kodiaq olamayacağı için tucson gayet mantıklı. Ford kugayı bayiide incelemiştim malzeme kalitesi olarak tucsondan altta kalıyor ve iç tasarımı çok da hoşuma gitmedi. Tucson teknoloji olarak da kalite olarak da hoşuma gidiyor. Şahsi deneyimlerime göre TUCSON tercihim olurdu.
+ankara hyundai bayii akrabam merak ettiğin bir şey varsa iletebilirim.
2018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Q2 nin içerisinde kullanılan materyallerin kalitesi volkswagen golfün bile bayağı gerisinde kalıyor. Neredeyse her yerinde sert plastik kullanılmış. Audi markasına yakışmayan bir araç.
Diğer rakiplerine göre daha ucuz ve sorunsuzlar.Bakımlarıda uygun.
Asya grubunun arabaları hep bu yüzden tercih ediliyor zaten.
Tiguanla-Kodiaqla aynı fiyatta kimse tucsonunda qashqaininde yüzüne bakmaz
İki seçenek arasından Tucsonu tercih ederdim. Kuga ülkemizde pek tutulmuyor maalesef. Kia Sportage, 3008 veya grandland (1.2 benzin seçeneği hariç) modellerine de göz atabilirsin. Şahsi olarak sportage ve tucson arasında kalırdım.
sportage tasarımını hiç beğenmiyorum, diğer seçeneklere de ise benzinli istiyorum ve 1.2 hybrid ünitenin ne torq ne de beygir kısmında yeterli olduğunu düşünmüyorum. Aslında asıl istediğim araç Kuga ancak yazdığınız gibi Türkiye'de pek tutmadığı için ileride nasıl satcağımı bilmiyorum. Yoksa neredeyse D segmenti boyutlarında ve genişliğinde bir araba.
Diğer rakiplerine göre daha ucuz ve sorunsuzlar.Bakımlarıda uygun.
Asya grubunun arabaları hep bu yüzden tercih ediliyor zaten.
Tiguanla-Kodiaqla aynı fiyatta kimse tucsonunda qashqaininde yüzüne bakmaz
2. el temiz Volkswagen almak bir seçenek.
Tucson veya Corolla Cross alıp her türlü nimetinden faydalanıp 2. el kolay satmakta bir diğer seçenek.
Geriye fazla seçenek kalmıyor gibi.