Neler Yeni

2.500.000 TL Bütçe İle Suv

Kuga mı Tucson mu?

• Kuga St-Line X 186ps

• Tucson Elite Plus 4x4 160ps

• Karoq Sportline(kodiaq ile karıştırmayın)

• Cupra Ateca

• Cupra Formentor

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
İki seçenek arasından Tucsonu tercih ederdim. Kuga ülkemizde pek tutulmuyor maalesef. Kia Sportage, 3008 veya grandland (1.2 benzin seçeneği hariç) modellerine de göz atabilirsin. Şahsi olarak sportage ve tucson arasında kalırdım.

Freix

80+ Bronze
2018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
kodiaq,qashqai,tucson bu üçünü de deneyimledim, şahsi fikrim kodiaq tucson qashqai olarak sıralarım. Kodiaq olamayacağı için tucson gayet mantıklı. Ford kugayı bayiide incelemiştim malzeme kalitesi olarak tucsondan altta kalıyor ve iç tasarımı çok da hoşuma gitmedi. Tucson teknoloji olarak da kalite olarak da hoşuma gidiyor. Şahsi deneyimlerime göre TUCSON tercihim olurdu.

+
ankara hyundai bayii akrabam merak ettiğin bir şey varsa iletebilirim.

PNSHER

80+ Bronze
2018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Tiguan da bakabilirsiniz hocam. Donanım olarak bayağı dolu bir araç ama giriş paketinde cam tavan ve bir kaç özellik yoktu sanırım.

PNSHER

80+ Bronze
Neden çevremde kullananlar vark (bir kaç yıl önceki kasalarını) memnunlar gibi
Q2 nin içerisinde kullanılan materyallerin kalitesi volkswagen golfün bile bayağı gerisinde kalıyor. Neredeyse her yerinde sert plastik kullanılmış. Audi markasına yakışmayan bir araç.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Rüveyda Akın
Tucson al geç hocam sen. Polislerimize bile Tucson ve Qashqai verildiyse vardır bi sebebi :D En mantıklı seçenek o gibi duruyor zaten.

Anladım eyvallah olabilecek şeyler bunlar @Farex niye emoji attı onu anlamadım normal bi soru sordum
O elemanın ruhsal sorunları var. Herkese öyle o. Takma onu. Engelle geç.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
Tucson al geç hocam sen. Polislerimize bile Tucson ve Qashqai verildiyse vardır bi sebebi :D En mantıklı seçenek o gibi duruyor zaten.

Diğer rakiplerine göre daha ucuz ve sorunsuzlar.Bakımlarıda uygun.
Asya grubunun arabaları hep bu yüzden tercih ediliyor zaten.
Tiguanla-Kodiaqla aynı fiyatta kimse tucsonunda qashqaininde yüzüne bakmaz :D

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Hakanbey
seat tarraco tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mehmet mehmet
İki seçenek arasından Tucsonu tercih ederdim. Kuga ülkemizde pek tutulmuyor maalesef. Kia Sportage, 3008 veya grandland (1.2 benzin seçeneği hariç) modellerine de göz atabilirsin. Şahsi olarak sportage ve tucson arasında kalırdım.
sportage tasarımını hiç beğenmiyorum, diğer seçeneklere de ise benzinli istiyorum ve 1.2 hybrid ünitenin ne torq ne de beygir kısmında yeterli olduğunu düşünmüyorum. Aslında asıl istediğim araç Kuga ancak yazdığınız gibi Türkiye'de pek tutmadığı için ileride nasıl satcağımı bilmiyorum. Yoksa neredeyse D segmenti boyutlarında ve genişliğinde bir araba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

seat tarraco tavsiye ederim
Güzel tavsiye ancak siz yazdıktan sonra baktım şu an satışta değil. Seat üretimi durduracaktı sanırım onun etkisi.

Diğer rakiplerine göre daha ucuz ve sorunsuzlar.Bakımlarıda uygun.
Asya grubunun arabaları hep bu yüzden tercih ediliyor zaten.
Tiguanla-Kodiaqla aynı fiyatta kimse tucsonunda qashqaininde yüzüne bakmaz :D
Aynı fiyatta olsa kesinlikle bende tucsonun yüzüne bakmam ama tiguanın orta paketi dahi 2.7mn olunca alamıyoruz.

Tiguan da bakabilirsiniz hocam. Donanım olarak bayağı dolu bir araç ama giriş paketinde cam tavan ve bir kaç özellik yoktu sanırım.
giriş paketinde anahtarsız giriş gibi şu anki aracımda alıştığım özellikler yok orta paketi ise 2.7mn.

Tucson u değerlendiriyorum ama qashqai alacağımı sanmiyorum. Cvt Şanzımanı sevmiyorum, B suvdan hallice iç hacim ve bagaj kapasitesi var.

Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Yeni tiguana da bakılabilir

crabman

80+

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Rüveyda Akın
2. el temiz Volkswagen almak bir seçenek.
Tucson veya Corolla Cross alıp her türlü nimetinden faydalanıp 2. el kolay satmakta bir diğer seçenek.
Geriye fazla seçenek kalmıyor gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,193
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom