2.500 tl civarı mouse önerisi

bwNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,515
Aklımda scyrox v6 var bunu almayı düşünüyorum daha iyi bir mouse var mı ayrıca Gaming gen tr ve wraith üzerinden alınabiliyor gaming gen tr daha ucuz nasıl bir site iyi mi? Sorun yaşatır mı?
Son olarak şu 500 tl iyzico muhabbeti nedir halen devam ediyor mu bir açıklarsanız sevinirim

1.Evet scyrox v6 eğer palm grip tutuyorsanız alınır
2.Daha iyisi de yok sanırım bu bütçede
2.GaminggenTr iyi site
3.İyzico hesabı açıp ilk alışveriş kampanyasına katılıp ödemeyi ordan yaparsanız 500tl hediye bakiyesi tanımlanır.

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
1.Evet scyrox v6 eğer palm grip tutuyorsanız alınır
2.Daha iyisi de yok sanırım bu bütçede
2.GaminggenTr iyi site
3.İyzico hesabı açıp ilk alışveriş kampanyasına katılıp ödemeyi ordan yaparsanız 500tl hediye bakiyesi tanımlanır.
Teşekkür ederim hocam

Aklımda scyrox v6 var bunu almayı düşünüyorum daha iyi bir mouse var mı ayrıca Gaming gen tr ve wraith üzerinden alınabiliyor gaming gen tr daha ucuz nasıl bir site iyi mi? Sorun yaşatır mı?
Son olarak şu 500 tl iyzico muhabbeti nedir halen devam ediyor mu bir açıklarsanız sevinirim
https://gank.com.tr/Arama?1&kelime=scyrox Scyrox distribütörü bu site burdan alabilirsin bir sorun olduğunda daha kolay iletişim ,değişim , iade gibi sorunlarını halledebilirsin

:D Tam alacakken fiyatı yükseltmişlerr şu an heryerde aynı fiyat

Scyrox v6 2700'dü 3k olmuş zaten normal fiyatı o indirim vardı öyle daha iyisi zor gibi

Scyrox v6 2700'dü 3k olmuş zaten normal fiyatı o indirim vardı öyle daha iyisi zor gibi
İyzico ile alacaktım hesaba giremiyordum onu beklerken fiyatı artmış yapacak bir şey yok

Geri