Öneri Yeni Mouse Önerisi 5000 TL

JWWT

80+
Reaksiyon skoru
58
Bütçe
5000
Ağustosta scyrox v8 almıştım. Geçen haftalardan sensöründe sıkıntı vardı duraksama yapıyordu. Gönderdim garantiye gaminggentr ye iade işlemleri başlatılmış stoğu olmadığı için. Bunun mousenin biraz daha üstü mouse önerisi istiyorum. sensörü veya mcu su daha iyi olan. Bütçe 5k ya kadar çıkar.

Ağustosta scyrox v8 almıştım. Geçen haftalardan sensöründe sıkıntı vardı duraksama yapıyordu. Gönderdim garantiye gaminggentr ye iade işlemleri başlatılmış stoğu olmadığı için. Bunun mousenin biraz daha üstü mouse önerisi istiyorum. sensörü veya mcu su daha iyi olan. Bütçe 5k ya kadar çıkar.

1.5k daha verip süperlight 2 almak mantıklı mı ?

1.5k daha verip süperlight 2 almak mantıklı mı ?
Tamamen burada sana kalmış. Aktif olarak elimde Wl Mouse Beast X ve Superlight 2 var. Shapeleri birbirlerine çok yaın ancak aynı konuyu ağırlık için söyleyemeyeceğim. Wl Mouse daha hafif olduğu için ben daha çok beğeniyorum ama onunda benim gözümde kusuru var. Sana tavsiyem alıştığın bir shape var ise onun dışına çıkma. Lamzu Maya X'in bir önceki serisi olan Lamzu Maya'yı kullandım gayet güzel bir mouse

peki rawm leviathan v4 e ne diyorsunuz?

Eğer scyrox v8'in shapeni çok sevdiyseniz. Size önerim Ninjutso Sora V2 olur. En yakın shape olarak o var. Yabancılık hissetmezsiniz tutuşta

hocam sensör ve mcu açısından scyrox larla aynı tamamen. Bu ürünü daha iyi kılan özelliği nedir? Ben daha üst mcu ve sensörlü mouse alırım diye düşünüyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ATK duckbill e baktım şimdi. Hem scyrox a benziyor şekil olarak hemde sensörü 3950 ultra mcu su da 54h20. daha mantıklı geldi. boyutlarıda scyroxlarda aynı neredeyse

Son düzenleme:
Geri