Rica ederiz. Kargoyla olmaz mı yani?Dostlarım hepinize çok teşekkür ederim attığınız sistemleri değerlendireceğim. Fakat sistemi tek bir yerden almam lazım. Yani satıcının monitör dahil satması lazım. Bu şekilde bir sistem arıyorum eğer bulursam size de atacağım.
@peaceblacksmith @TECHNO @Vesemir @5x_d4emon @Sucuk:Ekmek @Krnc
hmm tamam. bulmaya çalışırım.Elden gidip alacağım benim için daha iyi olur hocam.
hmm tamam. bulmaya çalışırım.
çift çekirdek işlemciyle discord + minecraft bile yapamazsınız
bence alınmaz. ekran kartı yetersiz. işlemci de çok ısınan ve günümüz şartlarında pek alınmayacak bir işlemci.Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu bütçeye alınır mı hocam?Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Termal bakımlarını falan yaparım. Beni biraz idare etse yeterli hocam. Zaten VALORANT ve CS:GO haricinde bir oyun oynamam. Ki zaten asıl amacım derslerim için.bence alınmaz. ekran kartı yetersiz. işlemci de çok ısınan ve günümüz şartlarında pek alınmayacak bir işlemci.
Bu arada bu gün dışarı çıkma ihtimalim var bir iki bilgisayarcı var yakınlarda onlara da soracağım eğer çıkarsam dışarıbence alınmaz. ekran kartı yetersiz. işlemci de çok ısınan ve günümüz şartlarında pek alınmayacak bir işlemci.
Hocam İstanbul Avrupa yakası arıyorum.Psu dışında fena değil gibi duruyor, bütçeyi 100 TL aşıp güzel 60hz bir monitör alırsınız.Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com