🔥İndirim 2 adet Carte d’Or 62,50₺

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,033
IMG_0364.jpeg

Migros’ta Carte d’Or Kat Kat Limonlu Cheesecake 485ml 2 Al 1 Öde ve Algida ürünlerinde 80₺’ye 30₺ indirimle birleşiyor. 2 adeti 62,50₺

Migros boykottu ama Tr dekini bilmiyorum

Alıntıyı görüntüle
Migros’ta Carte d’Or Kat Kat Limonlu Cheesecake 485ml 2 Al 1 Öde ve Algida ürünlerinde 80₺’ye 30₺ indirimle birleşiyor. 2 adeti 62,50₺
Cok iy8 firsat

yaw adamı biz boykot etsek ne yazar sadece bize mi ürünleri geliyor tüm dünyada satılıyor ürünleri adamlar hayvan gibi gelişmiş bir çok markaları var koymaz onlara.
ben de onu diyorum, hem de arkasında koskoca avrupa ve abd duruyor Türkiye'nin edeceği boykotu umursamazlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde israil ürünleri diye liste hazırlamışlar, koskoca Antalya merkezli sunexpress bile içinde var. bu ne saçmalıktır
1697887598489.png

arkadaş 2 milyar müslüman var herkes almasa en azından %80 alışverişini almasa mümkün oldugu kadar ne olur biliyormusunuz kazancları %20 %25 düşer tabii ki batırmaz ama aşırı koyar bununda farkında olun ayrıca bişey olmasıda gerekmez tarafımız belli olsun İbrahim aleyhisselamın yanması için yakılan ateşe su taşıyan karınca misali

Alıntıyı görüntüle
bu bitkisel yagli buz gidin maras usulu alın

arkadaş 2 milyar müslüman var herkes almasa en azından %80 alışverişini almasa mümkün oldugu kadar ne olur biliyormusunuz kazancları %20 %25 düşer tabii ki batırmaz ama aşırı koyar bununda farkında olun ayrıca bişey olmasıda gerekmez tarafımız belli olsun İbrahim aleyhisselamın yanması için yakılan ateşe su taşıyan karınca misali
Kesinlikle kardeşim.

Geri