Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Bilgisayarımı nasıl 2 adet WI-FI'ye birden bağlarım ?
aynı anda 2 wifiye bağlanamazsınBilgisayarımı nasıl 2 adet WI-FI'ye birden bağlarım ?
aynı anda 2 wifiye bağlanamazsın
Öyle birşeymi varmış ilk defa duydumBilgisayarımı nasıl 2 adet WI-FI'ye birden bağlarım ?
Neden iki tane Wifi bağlama ihtiyaci duydunuz.Bilgisayarımı nasıl 2 adet WI-FI'ye birden bağlarım ?
Köprüleme yapacağım.Neden iki tane Wifi bağlama ihtiyaci duydunuz.
Köprüleme YAPACAĞIM!Hocam niye böyle bir şey yaptınız? tam bir işşizlik harikası
profil resmindeki kediye benziyorsun durmadan deney deneyKöprüleme YAPACAĞIM!
attığın linkte anlatıyor zaten ?Adam nasıl yapmış?AÄ BaÄlantıları Köprüleme Nasıl Yapılır? Ne Ä°Åe Yarar?
Windowsâta AÄ BaÄlantıları Köprüleme, ev kullanıcıları tarafından çok yaygın olarak kullanılmasa da küçük ve orta ölçekli iÅletmeler tarafından kullanılan birteknodestek.com.tr
Dostum adam köprülemeyi anlatıyor. 2 Adet WIFIye bağlanmayı değil. 2 Adet WIFI'ye bağlanıp ikisinide köprüleyeceğim.attığın linkte anlatıyor zaten ?
Dostum " Bu yazımızda Wi-Fi ve Wi-Fi olarak köprüleme yapacağız. " bunu demek istemiyor musun ?Dostum adam köprülemeyi anlatıyor. 2 Adet WIFIye bağlanmayı değil. 2 Adet WIFI'ye bağlanıp ikisinide köprüleyeceğim.
Hayır.Dostum " Bu yazımızda Wi-Fi ve Wi-Fi olarak köprüleme yapacağız. " bunu demek istemiyor musun ?