3.16 tb veri yazmışsın normal gibiArkadaşlar 2 veya 3 ay önce kioxia exceria 240gb modelinde ssd aldım ve bugün test yaptığımda %94 e düşmüş sağlığı. Sizce de çok hızlı bir düşüş değil mi?
3.16 Tb veri yazmışsın bu kadar veri yazdığın için normal gibiArkadaşlar 2 veya 3 ay önce kioxia exceria 240gb modelinde ssd aldım ve bugün test yaptığyımda %94 e düşmüş sağlığı. Sizce de çok hızlı bir düşüş değil mi?
Bilmiyorum bazı forumlara baktım 7TB yazıp %96 ya düştüğü için arızalı olduğunu söyleyenler vardı.3.16 tb veri yazmışsın normal gibi
aynı ssdmiBilmiyorum bazı forumlara baktım 7TB yazıp %96 ya düştüğü için arızalı olduğunu söyleyenler vardı.
Bir de sizin ssd niz kronik sıkıntılı diye biliyorumBilmiyorum bazı forumlara baktım 7TB yazıp %96 ya düştüğü için arızalı olduğunu söyleyenler vardı.
Hayır sandisk modeli ama onun da kronik sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.aynı ssdmi
2 ayda 3TB nasıl yazabildin?Bir de sizin ssd niz kronik sıkıntılı diye biliyorum
ama sizin ssd 240 gb siz 3.16gb veri yazmışsınız normal gibiHayır sandisk modeli ama onun da kronik sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.
HDD'm sıkıntılı olduğu için oyun oynayamıyorum onda sadece depo gibi kullanıyorum. Oynamadığım oyunları oraya atıyorum oynayacağım zaman SSD'ye geçirip oynuyorum2 ayda 3TB nasıl yazabildin?
Ben yazmadım arkadaş yazdı2 ayda 3TB nasıl yazabildin?
Üyeler karıştıBen yazmadım arkadaş yazdı
Bende m2 ssd var 5 ay oldu anca 5tbHDD'm sıkıntılı olduğu için oyun oynayamıyorum onda sadece depo gibi kullanıyorum. Oynamadığım oyunları oraya atıyorum oynayacağım zaman SSD'ye geçirip oynuyorum