78 derece fazla hocam benimki 30 şuan2 ay önce vatandan g15 5530 aldım ve evde servis hizmeti var ssd 2 ayda çok fazla kullanım yapmadığım halde %3 düşmüş normal mi?
Alıntıyı görüntüle
Sıcaklık fazla sanki. Ondan olabilir.
yetkili servis normal dedi.78 derece fazla hocam benimki 30 şuan
Sıcaklık fazla sanki. Ondan olabilir.
78 derece fazla hocam benimki 30 şuan
bence normal degıl ben m2ssd alalı 2 sene olcak nerdeyse saglıgı 98 de ısı olarak 30 35 dereceSıcaklık fazla sanki. Ondan olabilir.
Sıcaklığın fazla olduğu için yazma testinde çok düşük puan alıyorsun bence laptop kasasını internetten inceleyip termal padle falan çözüm bulmaya çalış
Ben bilgisayarın içini açtım ve ssd nin üstünde stok fabrika çıkışı pad ile soğutucu blok var.bence normal degıl ben m2ssd alalı 2 sene olcak nerdeyse saglıgı 98 de ısı olarak 30 35 derece
içini açtıysanız muhtemelen garanti dışı kalmıştır bir çözüm bulmanız gerekli hocamBen bilgisayarın içini açtım ve ssd nin üstünde stok fabrika çıkışı pad ile soğutucu blok var.
Dell g15 5530 cihazım ve garantisi bozulmadığını söylediler ki yetkili servisten eleman evime gelip anakart değiştirdi önceden de açıldı yani.içini açtıysanız muhtemelen garanti dışı kalmıştır bir çözüm bulmanız gerekli hocam
Dell g15 5530 normal m2 ssd den küçük bir ssdKasanın hava akışı kötü herhalde kasa modeli ne?
Belki ondan dolayıda olabilir küçük olduğu için çok ısınıyorda olabilir çok etkisi varmı bilmiyorumda.Dell g15 5530 cihazım ve garantisi bozulmadığını söylediler ki yetkili servisten eleman evime gelip anakart değiştirdi önceden de açıldı yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dell g15 5530 normal m2 ssd den küçük bir ssd
Müşteri hizmetleri normal dedi fakat SSD serin ilkende böyle yapıyor format attım şimdi tekrar deniyeceğim.Belki ondan dolayıda olabilir küçük olduğu için çok ısınıyorda olabilir çok etkisi varmı bilmiyorumda.