Neler Yeni

2 Aylık İşçi 16.000₺ Kredi [ FİXED ] ( garibanın yüzü gülmez )

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gerçekler acı 🥺😞
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani , olmaz ne kredi verirler ne taksit imkanı, ben kredi kartı alıp taksit ile ödemeyi düşünüyordum :(
Bak kredi verirler işte. Kredi alabilmen için en az 90 gün sigortalı olman lazım. Daha sonrasında başvurunu yapacaksın. Muhtemelen daha önce bu işlere girmediğin için KKB puanında bir sıkıntı yoktur. Gelir durumunu bankaya göstererek ihtiyaç kredisi başvurunda bulunabilirsin. Bende resmiyette seninle aynı parayı alıyor gözüküyorum. Buna rağmen Akbank'ta ön onaylı 40.000 TL kredim var. Gel çek diyorlar ben gitmiyorum. QNB Finansbank da arıyor krediye başvur diye. Kredi olabilir yani. Ama 90 günü önce doldur.

Eğer hiçbir şey mi olmadı ? O zaman en son çare Evkur'dan senetle alacaksın. Gelir durumunu beyan ettiğinde senet yapıyorlar. Taksitleri elden ödüyorsun. O kesin çıkar %100 yani. Ama 16k alacağın PC elden taksitle 20k olacak. Bunu da gözden geçirmen gerek.

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
https://steamcommunity.com/id/docThor_/
Discord
docThor#9216
Bak kredi verirler işte. Kredi alabilmen için en az 90 gün sigortalı olman lazım. Daha sonrasında başvurunu yapacaksın. Muhtemelen daha önce bu işlere girmediğin için KKB puanında bir sıkıntı yoktur. Gelir durumunu bankaya göstererek ihtiyaç kredisi başvurunda bulunabilirsin. Bende resmiyette seninle aynı parayı alıyor gözüküyorum. Buna rağmen Akbank'ta ön onaylı 40.000 TL kredim var. Gel çek diyorlar ben gitmiyorum. QNB Finansbank da arıyor krediye başvur diye. Kredi olabilir yani. Ama 90 günü önce doldur.

Eğer hiçbir şey mi olmadı ? O zaman en son çare Evkur'dan senetle alacaksın. Gelir durumunu beyan ettiğinde senet yapıyorlar. Taksitleri elden ödüyorsun. O kesin çıkar %100 yani. Ama 16k alacağın PC elden taksitle 20k olacak. Bunu da gözden geçirmen gerek.
Taksit ile ödeme yapabilir miyim yani ?

Asıl önemli olan bana o kadar taksitli yapmak banka ve o limiti verecek olan banka??

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Taksit ile ödeme yapabilir miyim yani ?

Asıl önemli olan bana o kadar taksitli yapmak banka ve o limiti verecek olan banka??
Kredi çekersen 24 ay taksit yapabilirsin en fazla. Akbank'a git bonkör bir bankadır.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Finansa git verirse o kredi kartı verir.

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
Discord
docThor#9216

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Akbank mı Finans Bank mı ?

Yoksa TEB veya yapı Kredi mi
Finansbank da bonkör bankadır. Finansa git bence. Önce KKB puanına baktır. O puanla ne kadar çekilebilir onu aşağı yukarı söylerler. Eğer direk başvuru yapıp oyaylanmazsa (ki onaylanmayacak) KKB puanın düşer şansın zorlaşır. Sen önce sigortalı olarak 90 günü doldur.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bu olay galiba iş yerine göre değişiyor, ben işe girdiğim de hesap açtırdım iş yerinin anlaşmalı olduğu bankaya, onlar bana kredi kartı da gönderdi ve limiti 10.000 idi daha sonra 15.000 yaptılar ben hiçbir talepte hiçbir başvuruda bulunmadım. Tamamen şirketin referansında olduğum için gönderdiler galiba.

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
Discord
docThor#9216
Finansbank da bonkör bankadır. Finansa git bence. Önce KKB puanına baktır. O puanla ne kadar çekilebilir onu aşağı yukarı söylerler. Eğer direk başvuru yapıp oyaylanmazsa (ki onaylanmayacak) KKB puanın düşer şansın zorlaşır. Sen önce sigortalı olarak 90 günü doldur.
Of ya 90 gün

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
Discord
docThor#9216
Onaylanmadı 6 ay minimum çalışmak gerekiyormuş..

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Onaylanmadı 6 ay minimum çalışmak gerekiyormuş..
Konuyu okudum da bence iyi yönden bakmaya çalış. Daha yeni işe girmişsin ve yüksek tutarda sistem almayı düşünüyorsun. Ya işsiz kalacak olursan krediyi nasıl ödeyecektin?
6 ay çalış bakalım iyice kendine yer edin şirkette sonra düşünürsün kredi işlerini. Belki ilerleyen zamanlarda kredi çıkınca çok daha iyi sistem alabilirsin. Zamana bırak takma kafana.

Bergee

80+ Silver
2 aydır Green Salads'da engelli personel olarak çalışıyorum. 16.000 ₺ kredi kartı alabilri miyim? Faizi olmıyan veya en az olan varsa hangisini almalıyım?
16K kredi ile bilgisayar almak istiyorum 🥺🥺🥲
Nasıl bir duruma geldik cidden ya :( 16k pc toplamak için kullanıyoruz ne güzel 5kya çok güzel sistemler dizerken 16k pc dizmek için kredi çeker olduk :( Bu arada sakıncası yoksa engelin nedir acaba? Bende engelliyim ve 3 senedir rapor almak için uğraşıyorum %38'de kaldım. 40 yapmam gerekiyor bir türlü yapmıyorar.... :mad: :mad: :mad:

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
Discord
docThor#9216
Konuyu okudum da bence iyi yönden bakmaya çalış. Daha yeni işe girmişsin ve yüksek tutarda sistem almayı düşünüyorsun. Ya işsiz kalacak olursan krediyi nasıl ödeyecektin?
6 ay çalış bakalım iyice kendine yer edin şirkette sonra düşünürsün kredi işlerini. Belki ilerleyen zamanlarda kredi çıkınca çok daha iyi sistem alabilirsin. Zamana bırak takma kafana.
Bilgisayar olmadan çok zor ama ya :(

Elimde bir sistem var ama ne ekran kartı ne de işlemcisi var eski
MSI A320M_VH PLUS
NeoForza 3600 MHz DDR4
Tx 400W PSU

Nasıl bir duruma geldik cidden ya :( 16k pc toplamak için kullanıyoruz ne güzel 5kya çok güzel sistemler dizerken 16k pc dizmek için kredi çeker olduk :( Bu arada sakıncası yoksa engelin nedir acaba? Bende engelliyim ve 3 senedir rapor almak için uğraşıyorum %38'de kaldım. 40 yapmam gerekiyor bir türlü yapmıyorar.... :mad: :mad: :mad:
Kalp, Epilepsi, Sinir Kontrolü

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
Discord
docThor#9216
Kredi veren hiç banka yok değilmi , bne biraz baktım şubesi olmıyanlar veriyor dedi ama..

Top Bottom