Arkadaşlar benim 1 tane Banka kartım var lakin ben ayriyetten 1 tane daha banka kartı çıkarmak istiyorum lazım olduğundan dolayı diğer kullandığım banka kart hesabım ile yeni başvuracağım banka kart ile hesabı karışmaz değil mi ?
Aynı hesap için ise izin vermeyebilirler. Sen yinede sor.Arkadaşlar benim 1 tane Banka kartım var lakin ben ayriyetten 1 tane daha banka kartı çıkarmak istiyorum lazım olduğundan dolayı diğer kullandığım banka kart hesabım ile yeni başvuracağım banka kart ile hesabı karışmaz değil mi ?
Yeni bir hesap açtığım zaman yeniden bireysel müşteri başvurusunu yapıyor muyum yoksa sadece hesap mı açmalıyım? + Bireysel Müşteriliğim var.Yeni bir hesap açıp ona kart çıkartabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla sadece hesap açmalısınız. Mobil uygulamadan bile yapılıyor.Yeni bir hesap açtığım zaman yeniden bireysel müşteri başvurusunu yapıyor muyum yoksa sadece hesap mı açmalıyım? + Bireysel Müşteriliğim var.
Tamam teşekkür ederimBildiğim kadarıyla sadece hesap açmalısınız. Mobil uygulamadan bile yapılıyor.