Neler Yeni

2 Banka Kart Üyeli̇ği̇ Başvurmak

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Sezo
Arkadaşlar benim 1 tane Banka kartım var lakin ben ayriyetten 1 tane daha banka kartı çıkarmak istiyorum lazım olduğundan dolayı diğer kullandığım banka kart hesabım ile yeni başvuracağım banka kart ile hesabı karışmaz değil mi ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar benim 1 tane Banka kartım var lakin ben ayriyetten 1 tane daha banka kartı çıkarmak istiyorum lazım olduğundan dolayı diğer kullandığım banka kart hesabım ile yeni başvuracağım banka kart ile hesabı karışmaz değil mi ?
Aynı hesap için ise izin vermeyebilirler. Sen yinede sor.

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
İstediğinizi sadece ticari hesaplara yapabiliyorlar bireysel hesaplara çift kart gibi bir imkan yok diye biliyorum.

En İyi Cevap
3
Yeni bir hesap açıp ona kart çıkartabilirsiniz.

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Sezo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni bir hesap açıp ona kart çıkartabilirsiniz.
Yeni bir hesap açtığım zaman yeniden bireysel müşteri başvurusunu yapıyor muyum yoksa sadece hesap mı açmalıyım? + Bireysel Müşteriliğim var.

En İyi Cevap
3
Yeni bir hesap açtığım zaman yeniden bireysel müşteri başvurusunu yapıyor muyum yoksa sadece hesap mı açmalıyım? + Bireysel Müşteriliğim var.
Bildiğim kadarıyla sadece hesap açmalısınız. Mobil uygulamadan bile yapılıyor.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
farklı bankalardan istediğin kadar hesap aç. bedava olunca her bankada hesap açtım zamanında. kuveyttürk, akbank,ziraat,halkbank,Enpara hepsinin kartı vardı internet şifrelerini unuttum sadece kuveyttürk ve akbank kaldı.

Bir banka hesabınıza 1 banka kartının yanında yeni bir banka kartı daha bağlamak istiyorsunuz sanırım. Garanti, YapıKredi gibi bankalar buna izin veriyorlar. Çalıştığınız banka hangisi ise müşteri hizmetlerini arayarak; aynı hesaba tanımlı yeni bir banka kartı daha istediğinizi belirtirseniz size yardımcı olacaklardır. Eğer bankanızdan olumsuz yanıt alıyorsanız mesela Enpara sadece tek kart tanımlıyor şu yöntemi deneyebilirsiniz. Garanti Bankası'ndan bir hesap açarsınız. Bu şekilde size yeni bir kart gelir. İnternet bankacılığından Başvur bölümünden Temassız Paracard başvurusu yaparsınız. Bu şekilde 2. kartınız gelir. İki kart için şifre alırsanız ikisini de kullanabilirsiniz.

Top Bottom