Turbox en azından yalan söylemiyor adamların özellikleri belli ne yazıyorsa onu gönderiyorlar sadece fiyatları kazık ve malzeme kalitesiz. Mahalle bilgisayarcıları hem yalan söylüyorlar hem fiyatları kazık.
Aşırı mantıklı,yarın bende etrafımda bilgisayarcı bulmaya çalışıp bunu deneyeceğim kazıklamaya çalışanlara da en küçük detaya inerek utandıracağım çünkü neden olmasın
Mahalle bilgisayarcıları aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Bilmedikleri şey yok emin ol. Sadece salağa yatıp karşısındakini kandırmaya çalışıyorlar. Ama artık Z kuşağı bilgili. Eskide kaldı o yöntemler.
Ben 1 ay önce falan 3100 ryzen 3 3100 ve gtx 780 sistem almıştım (1 aydan az ve çok iyi fiyat) babam ben köydeyken bilgisayarımı bilgisayarcıya götürmüş bilgisayarcıda yok şusu bozulur yok şusu patlar ypk şusu çin malı falan demiş ve babam benim gtx 780 li sistemimi bilgisayarcıya bırakıp pentium 4 sistem almış bu dün oldu internette testlerini gösterdiğimde internette gördüğün her şeye inanma falan dedi sonra detaylıca anlatınca sen dünki şusun fslsn demeye başladı ulan o kadar uğraştım ben o 3100 lira için yıllardır çslışıyorum yıllardır biriktiriyorum