2 bin tl klavye önerisi

Cristo20

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Bütçe
2000
Arkadaşlar 3 ayda bir klavye değiştirmekten yoruldum dareu ek75 aldım 3 ayda bozuldu havit ekranlı klavye aldım 2-3 ayda o da bozuldu 2 bin tl bütçem var blue switch harici tok bir switche sahip klavye önerisi yapabilir misiniz bütçem 2k.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar 3 ayda bir klavye değiştirmekten yoruldum dareu ek75 aldım 3 ayda bozuldu havit ekranlı klavye aldım 2-3 ayda o da bozuldu 2 bin tl bütçem var blue switch harici tok bir switche sahip klavye önerisi yapabilir misiniz bütçem 2k.
sorun klavyelerde değil sende galiba

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
100 200 çıkarsa aula f75 düşüyor ben de onu düşünüyorum klavyem bozulursa falan

onu bende düşündüm ama ağır ceza katibiyim işyerinde 3 yıldır aynı klavye var elimin altında a4 tech'in dandik bir klavyesi bu dayanıyor oyun için aldıklarım dayanmıyor.
kalitesiz klavye alıp bozulduğunu biliyorsun birden kaliteli 3-5k lık bir şey al ömürlük olsun

kalitesiz klavye alıp bozulduğunu biliyorsun birden kaliteli 3-5k lık bir şey al ömürlük olsun
daha önce aldım hocam corsair k70 ler ilk çıktığında almıştım baya para verip cherry red switch'ti yanlış hatırlamıyorsam 5-6 ay dayanmıştı o da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,285
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri