Neler Yeni

2 bin TL'ye Kulaklık önerisi

Blassen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gazi Sokolova
Bütçe
2500
Genel olarak müzik sohbet amaçlı Valorant,CS gibi oyunlar genellikle oynamıyorum WoW,TPS ya da hikaye bazlı oyunlar oynuyorum müzik kalitesi benim için daha önemli şu an Arctis 3 kullanıyorum ama o kadar memnun kalmadım açıkcası.Wireless olursa fiyatta artış olabilir.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Kerem Eldes
Genel olarak müzik sohbet amaçlı Valorant,CS gibi oyunlar genellikle oynamıyorum WoW,TPS ya da hikaye bazlı oyunlar oynuyorum müzik kalitesi benim için daha önemli şu an Arctis 3 kullanıyorum ama o kadar memnun kalmadım açıkcası.Wireless olursa fiyatta artış olabilir.
Ağırlığın müzikse Ancer Q30'u düşünebilirsin, bende Q35 var ve basları dışında genel olarak aynı kulaklık. Kulaklığım bozulduğundan beri PC'de kullanıyorum ve müzik performansından da oyundan da memnunum

Blassen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gazi Sokolova
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sohbet muhabbet ederek oyun oynadığım için mic gerekiyor maalesef aklımda Razer Barracuda X, HyperX Cloud Stinger 2 var wireless olarak onun dışında pek kablolu bakmadım Wraith Esports da istediğim birkaç IEM kulaklık vardı ama stokları olmadığı için onlarıda alamıyorum bayadırda gelmediler.

Top Bottom