Neler Yeni

2 Carrefour ile ne kadar kazanırım?

Neutew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bertuğ Akdağ
Merhaba. 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. İşletme okuyacağım. İleride babamın Carrefour mağazasını işletip yeterli sermayem olunca 2 tane daha Carrefour açmayı düşünüyorum. Biri 150 metrekare diğeri 100 metrekare olmasını planlıyorum. 150 metrekare olan Antalya Muratpaşa da 100 metrekare olan da Antalya Konyaaltı nda olmasını planlıyorum. Bu işlerle uğraşan veya uğraşmış abilerim varsa eğer planlarım iyi mi? Tavsiyeleriniz var mı? Bu 2 Carrefour mağazasını açmam ger giderleriyle beraber kaç tl maliyet olur yani ne kadar sermaye lazım? Bu işten aylık ve yıllık tahmini ne kadar kazanabilirim? Yani benim cebime ne kadar para girer? Biliyorum bunun gibi işlerin kazancı kesin verilmez ama sadece bir tahmin rica edicem bu işlerle uğraşmış veya uğraşan veya uğraşan bir tanıdığı olanlardan.

Reves9

80+
Dediğiniz gibi net kazanç verilemez. Bunun yanında tahmini kazanç da verilemez. Günde 10 bin ciro da yapabilirsiniz 100 binde. Aşırı değişken şeyler bunlar.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Ömer
herhangi bir kazanç verme gibi bir lüksün yok çünkü bunun günlük ne kadar yapacağı belli olmuyor ve ürünlerin tarihiydi oydu buydu gibi etkenler bunda baya bir zarar ettirebilir evet ürünü ona göre alıyorsun ama ne olacağıda belli olmuyor

Qbört

80+ Bronze
Bu planlarla fazla uçma derslere önem ver yeter. Üniveristeyi kazandığında babanla oturur konuşursun market konusunu.

MufasaBoss

80+ Bronze
Merhaba. 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. İşletme okuyacağım. İleride babamın Carrefour mağazasını işletip yeterli sermayem olunca 2 tane daha Carrefour açmayı düşünüyorum. Biri 150 metrekare diğeri 100 metrekare olmasını planlıyorum. 150 metrekare olan Antalya Muratpaşa da 100 metrekare olan da Antalya Konyaaltı nda olmasını planlıyorum. Bu işlerle uğraşan veya uğraşmış abilerim varsa eğer planlarım iyi mi? Tavsiyeleriniz var mı? Bu 2 Carrefour mağazasını açmam ger giderleriyle beraber kaç tl maliyet olur yani ne kadar sermaye lazım? Bu işten aylık ve yıllık tahmini ne kadar kazanabilirim? Yani benim cebime ne kadar para girer? Biliyorum bunun gibi işlerin kazancı kesin verilmez ama sadece bir tahmin rica edicem bu işlerle uğraşmış veya uğraşan veya uğraşan bir tanıdığı olanlardan.
Reis Bence Liseyi Bitirmeden Kafa Yorma Bu Muhhabetlere Daha 3 Sene Var Kafa Yorma

Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
Talha Açıkgöz
Dostum sadece markette değil ne olursa olsun ticarette belli bir kazanç öngürlemez.

~helloworld

80+ Bronze
100 metre kare market mi bakkal mı bizim ev bile 144

Top Bottom