o fiyata masaüstü al daha iyi performans daha cok dayanırBütçem 5000 ila 7500 arası oyun oynanmıyacak mümkün olduğunca fiyat performans olursa iyi olur depolaması en az 500gb civarı olursa çok iyi olur şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Ya adam üniversite için diyor, umarım yazdığın ironiktir çünkü bıktırdınız.o fiyata masaüstü al daha iyi performans daha cok dayanır
Adam üniversite için yazmış kanka ?o fiyata masaüstü al daha iyi performans daha cok dayanır
Allah seni bildiği gibi yapsın.o fiyata masaüstü al daha iyi performans daha cok dayanır
masaüstüde isterse kullanır ben öneri verdimYa adam üniversite için diyor, umarım yazdığın ironiktir çünkü bıktırdınız.
o fiyata masaüstü al daha iyi performans daha cok dayanır
Fakat herkes olduğu yerde değil taşıması gerekenler oluyor.o fiyata masaüstü al daha iyi performans daha cok dayanır
Bütçem 5000 ila 7500 arası oyun oynanmıyacak mümkün olduğunca fiyat performans olursa iyi olur depolaması en az 500gb civarı olursa çok iyi olur şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
masaüstüde isterse kullanır ben öneri verdim
Attıklarınıza zaten bakmıştım 250GB aşırı yetersiz mesajımı tam okumadınız galiba.Fakat herkes olduğu yerde değil taşıması gerekenler oluyor.
Ufak bütçe artırılıp https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-6/
Alınabilir işlemcisi gayet güçlü.
ek olarak https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-5/
Masaüstüm zaten var sırtımda mı götürecem kasayı masaüstü al diyosun üniversite için diyorum masaüstü al diyosun?o fiyata masaüstü al daha iyi performans daha cok dayanır
öneri verdim dostum benAttıklarınıza zaten bakmıştım 250GB aşırı yetersiz mesajımı tam okumadınız galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstüm zaten var sırtımda mı götürecem kasayı masaüstü al diyosun üniversite için diyorum masaüstü al diyosun?
Sonradan takılabilir i7 - 10750h işlemcisi için bence değer.Attıklarınıza zaten bakmıştım 250GB aşırı yetersiz mesajımı tam okumadınız galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstüm zaten var sırtımda mı götürecem kasayı masaüstü al diyosun üniversite için diyorum masaüstü al diyosun?