egefitness
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 99
ikinci el 2 yıllık i7 13700kf 9000₺ TL'ye alınır mı bu fiyata 2. el daha iyi ddr4 işlemci bulunur mu
Süper işlemci bencecevap verebilir misiniz
sizce hocam riske girilir mi bu fiyat içinSüper işlemci bence
13-14. Nesil ikinci el alınmaz bence.ikinci el 2 yıllık i7 13700kf 9000₺ TL'ye alınır mı bu fiyata 2. el daha iyi ddr4 işlemci bulunur mu
Girilir hocam yani ben 1000 küsür lira için gittim ikinci el aldım 2-3 ay sonra montajladım kullanmaya başladım bir sıkıntı çıkmadı 2-3 ay elimde yattı yani test etme şansım da olmadısizce hocam riske girilir mi bu fiyat için
Hocam artan ddr5 ram fiyatlarından sonra ram almamak için sadece işlemcimi satıp yeni işlemci alıcamNeden intel renderla falan mı uğraşıyorsun?
5700X3D al dostum o zaman intele bulaşma .Hocam artan ddr5 ram fiyatlarından sonra ram almamak için sadece işlemcimi satıp yeni işlemci alıcam
hocam yok ki bu fiyatlara çok abartı fiyat çekiyolar bulabilirsem alıcam5700X3D al dostum o zaman intele bulaşma .
Hocam gerekli testler yapılıp alınmaz mı en ucuz am4 3d li işlemciler 12.500 den başlıyo5700X3D al dostum o zaman intele bulaşma .
hocam yok ki bu fiyatlara çok abartı fiyat çekiyolar bulabilirsem alıcam
Hayır. Alınmaz. İkinci el bak bütçene uyuyor.Hocam gerekli testler yapılıp alınmaz mı en ucuz am4 3d li işlemciler 12.500 den başlıyo
Hocam bulamadım vallaha türkiye genelinde bütçem max 10.000 cevapladığınız için çok teşekkürlerHayır. Alınmaz. İkinci el bak bütçene uyuyor.