Neler Yeni

2.EL 2080 Tİ Mantıklı mı?

Blayzerss

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12000
Laptopumu satıp yerine bilgisayar toplayacağım ama ekran kartları çok pahalı. İkinci el 2080 Ti almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Daha önemli soru 2.el ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim.

2.el ekran kartında mümkünse güvenlik etiketine.Güvenlik etiketini kendileri de yapabilirler bu yüzden açılıp açılmadığına dair tornavida izleri vs.Faturası olup olmadığına.Son olarakta furmark test sonucuna.Sorunuza gelirsekte 2080ti alman mantıklı değil.Eğer çok ucuza yakalanmaz ise

Fiyatına göre değişir diye düşünüyorum. Sen kaça buldun?

Laptopumu satıp yerine bilgisayar toplayacağım ama ekran kartları çok pahalı. İkinci el 2080 Ti almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Daha önemli soru 2.el ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim.
hocam bencede güçlü işlemcili bir pc toplayıp ekran kartını eski nesilden güçlü bir ikinci el model seçmek daha mantıklı

2080ti eskidi artık , occt testi yap sonuca göre al

Geri